To je to što me zanima!

Baby Lasagna nastupio prvi put nakon Dore na dodjeli nagrada

Na dodjeli su nastupali Nina Badrić, Vesna Pisarović, Lorena te predstavnik Hrvatske na ovogodišnjem Eurosongu, Baby Lasagna
Vidi originalni članak

Završila je dodjela 30. Večernjakove ruže, prve medijske nagrade u Hrvatskoj. Nagrada se dodjeljivala u osam kategorija: Digitalna ruža, Glazbenik godine, Glumačko ostvarenje godine, Novo lice godine, Radijska emisija godine, Radijska osoba godine, Televizijska emisija godine i Televizijska osoba godine te u posebnoj kategoriji za životno djelo.

JOŠ UVIJEK DRŽI PRVO MJESTO Baby Lasagna ponovno skočio na eurovizijskim kladionicama!

'Draga nam je Istra' s Radio Istre osvojila je nagradu za radijsku emisiju godine, a Miljenko Cvitković Minja za radijsku osobu godine. Digitalnu ružu dobila je emisija 'Explora'. Kao novo lice godine proglašena je Miach. Nagradu za televizijsku osobu godine dobila je Sabina Tandara Knezović, a nagradu za glumačko ostvarenje godine dobili su Slavko Sobin i Tihana Lazović.

Ružu za glazbenika godine osvojio je Gibonni, a 'Superpotjera' je pobijedila u kategoriji TV emisije godine. Nagradu za životno djelo ove je godine dobio Miroslav Lilić.

Prezenteri ovogodišnje dodjele bile su poznate domaće zvijezde, među njima: Nina Violić, Saša Kopljar, Bojana Gregorić Vejzović, Vedran Car, Sanja Doležal, Enis Bešlagić, Antonija Blaće, Mislav Togonal, Mojmira Pastorčić, Jelena Pajić, Marija Miholjek, Martin Kosovec, Vinko Čemeraš, Zdenka Kovačiček te Goran Bogdan

Na dodjeli su nastupali Nina Badrić, Vesna Pisarović, Lorena te predstavnik Hrvatske na ovogodišnjem Eurosongu, Baby Lasagna.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • rtz2 23.03.2024.

    Lazanja i Zoki ove godine pobjeđuju 💪

  • 23.03.2024.

    Baby lasagna osvaja Eurosong!

Komentiraj...
Vidi sve komentare