To je to što me zanima!

Lumbarica je pokazala gaćice: Imam sponzorske gaće SDP-a

Kristina Lumbar na Facebooku je napisala kako ima već 89 zahtjeva za prijateljstvo od nepoznatih muškaraca nakon što je pokazala rublje. Poziva Milanovića da se javi
Vidi originalni članak

Manekenka je na drugu večer Dreft Fashion Weeka došla s fotografom Stefanom Lupinom (56). Sjedila je u prvom redu uz pistu pa fotografima nisu promakle crvene gaćice koje je smirene duše pokazivala. Obukla je kratku crnu haljinu, a dok je sjela vidjelo joj se rublje. 

Kristina Lumbar (24) bila je prezauzeta pregledavanjem poklona koji su gosti na reviji dobili pa uopće nije ni shvatila da joj svi vide gaćice. 

I kasnije, kad je pričala na telefon, gaćice su i dalje bile 'na ponudi', a Kistina je uživala u razgovoru i druženju. 

- Gaćice su pokazane iz zeke s Lupinom i mislim da bi svaki dan netko trebao pokazivat gaćice - napisala je Kristina na svom Facebook profilu te dodala kako je nakon pokazivanja rublja dobila već 89 zahtjeva za prijateljstvo na toj društvenoj mreži. 

- Što mi se Milanović ne javi?!? Imam sponzorske gaće SDP-a - dodala je manekenka. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • blondizg 04.06.2011.

    na osnovu čega ona je dobila 89 zahtjeva?! noge ko štapiće,nos operiran i sise koje se ni nevide?? namjerno je pokazala gaće da bi danas mogla ovo objavit na facu hahaha očaj i očaj!

  • nefer 01.06.2011.

    kad ima ciklus nosi crvene, to je isto kao kad ti se na semaforu pojavi crveno svijetlo, znači STOP

  • alina 31.05.2011.

    Da?

Komentiraj...
Vidi sve komentare