To je to što me zanima!

Oduševljenje u BiH: Njihova zastava je u Eminemovu spotu

U spotu, šef UFC-a Dana White uključuje se komentarom u emisiju ESPN-a, a iza njega se vidi nekoliko zastava, među kojima je i bosansko-hercegovačka
Vidi originalni članak

Reper Eminem (48) nedavno je objavio spot za pjesmu 'Higher', a spot je oduševio stanovnike Bosne i Hercegovine. U jednom dijelu spota pojavljuje se njihova zastava. 

POGLEDAJTE VIDEO:

U spotu, šef UFC-a Dana White (51) uključuje se komentarom u emisiju ESPN-a, a iza njega se vidi nekoliko zastava, među kojima je i bosansko-hercegovačka plavo-žuta zastava. Ona se, inače, nalazi u Whiteovom luksuznom domu u Abu Dhabiju. 

Spot se premijerno prikazao prije petnaestak dana u uvodnoj emisiji ABC-ja povodom UFC-ove borbe Dustina Poiriera (32) i Conora McGregora (32). 

U crno-bijelom spotu Eminem repa u borilačkom oktogonu o svojim vječnim borbama. Sredinom spota Dana White komentira Eminemovu spremnost na borbu s vlastitim demonima i taj dio spota je jedini u boji. White njegovoj borbi ne predviđa uspjeh. Pjesma 'Higher' nalazi se na albumu 'Music to be Murdered by Side B. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 10.02.2021.

    Jooj, pa vidiš ti to, kak' je to cool!🤭🤭

  • Del Boy Derek Edward Trotter 10.02.2021.

    Oduševljeni čime?

Komentiraj...
Vidi sve komentare