To je to što me zanima!

Odvjetnik Miroslava Aleksića otkrio detalje razgovora s njim: 'Uporno tvrdi da ih nije silovao'

Osumnjičeni Aleksić nalazi se u pritvoru otkako je uhićen, a njegov odvjetnik Zoran Jakovljević otkrio je detalje razgovora sa svojom strankom. Miroslav mu je rekao da mu pripisuju svašta
Vidi originalni članak

Proteklih nekoliko dana javnost u Srbiji uznemirena je i šokirana zbog slučaja navodnog seksualnog zlostavljanja u školi glume 'Stvar srca'.

POGLEDAJTE VIDEO: I hrvatske glumice progovorile o zlostavljanju 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Profesora glume Miroslava Aleksića optužile su mlade glumice i nekadašnje učenice za silovanje i seksualno napastovanje, a svoje izjavu su nadležnim institucijama do sada dale Milena Radulović, Iva Ilinčić kao i treća djevojka koja je željela ostati anonimna.

Osumnjičeni Aleksić nalazi se u pritvoru otkako je uhićen, a njegov odvjetnik Zoran Jakovljević otkrio je detalje razgovora sa svojom strankom.

- Na pitanje da li je neku od tih djevojka koje ga optužuju silovao, on tvrdi: 'Ma kakvi, ma kakvi - istakao je Jakovljević za srpske medije pa dodao:

NA SUDU ZBOG PROFESORA Radulović pet sati svjedočila i plakala: 'Nije se zaustavljao'

- Ne ponaša se, niti odaje dojam osobe koja je razotkrivena. Kaže da je svjestan da je primjenjivao surovije metode u školi glume i objašnjava da je to bilo sa ciljem da im izvuče sve emocije potrebne za neku ulogu. Međutim, tvrdi da nikoga nije silovao. Ogromna je hajka na njega, ali on se želi braniti i na koncu biti slobodan. 

Idi na 24sata