Obavijesti

Show

Radulović pet sati svjedočila i plakala: 'Nije se zaustavljao'

Radulović pet sati svjedočila i plakala: 'Nije se zaustavljao'

Glumica je objasnila kako su sva djeca od strane profesora glume trpjela uvrede i prijekore. Grupa Mike Aleksića bila je njezina druga obitelj u kojoj je doživjela najgoru noćnu moru

VIDEO

Glumica Milena Radulović (25) danas je stigla u Više tužiteljstvo u Beogradu gdje je dala izjavu nakon uhićenja profesora glume Miroslava Mike Aleksića (68), kojeg je više djevojaka optužilo za seksualno zlostavljanje. Prema pisanju srpskih medija, Milena je stigla vidno blijeda. 

Od trenutka kada je Aleksić uhićen zbog sumnje da je silovao i seksualno zlostavljao svojih šest učenica, još je 20 djevojaka podnijelo prijavu policiji, tvrdeći kako su one bile njegove žrtve. Od njih se uzimaju izjave koje će biti proslijeđene Višem javnom tužiteljstvu, a potom će donijeti odluku hoće li protiv Aleksića proširiti istragu. 

Milena je stigla nešto prije 11 sati, a saslušanje je trajalo punih pet sati. Stigla je u pratnji odvjetnika Jugoslava Tintora i Denisa Bećirića, a ispred su je čekali mama Aleksandra i tata Stevan.

Srpski Kurir piše kako se Milena do najsitnijih detalja prisjetila užasa kroz koji je prolazila, a dok je pričala o najmučnijim događajima je plakala. 

- Radulović je jasno, konkretno i vrlo precizno govorila o bolnim sjećanjima - rekao je izvor za srpske medije. Prema njegovim riječima, glumica je tijekom svjedočenja objasnila kako su sva djeca od strane Aleksića trpjela uvrede i prijekore, navodeći kako je bio strog, ali da to ne osporava činjenicu kako ih je u školi učio i dobrim navikama. Grupa Mike Aleksića bila je njezina druga obitelj u kojoj je doživjela najgoru noćnu moru. 

Izvor blizak Mileni za srpske je medije dodao kako je bila vidno potresena, ali je bez dvoumljenja odgovarala na pitanja. 

- Ispričala je kako ju je prvi put Aleksić poljubio bez pristanka. Bila je u šoku, nije znala kako reagirati. On je to pravdao pedagoškim odnosom te ju je pod istim izgovorom u narednih nekoliko mjeseci silovao. Za nju je to bio veliki šok, ali je bilo jasno da o onome što joj se dogodilo godinama nije imala hrabrosti pričati. Bila je uplašena, on je toga bio svjestan i vjerojatno se zbog toga nije zaustavljao - zaključio je izvor. 

Sutra će u devet sati biti saslušana i njezina prijateljica Iva Ilinčić, koja je također podnijela tužbu protiv Mike Aleksića. 

Progovorile su i naše glumice: 'Hrvatski redatelj mi je uvalio jezik u usta, htio je seks u WC-u'
Progovorile su i naše glumice: 'Hrvatski redatelj mi je uvalio jezik u usta, htio je seks u WC-u'

Oglasila se i srpska glumica Bojana Bambić (39), koja je podržala Milenu i Ivu, koje su u javnost iznijele detalje o tome kako ih je učitelj glume silovao i seksualno zlostavljao. Kako kaže, i sama je doživjela vrijeđanje i ponižavanje od Aleksića.

- Radujem se što je sve ovo puklo. Ljudi koji njega jako dobro poznaju nisu mogli vjerovati kako je sposoban za tako nešto. Svi su mislili da je samo strog i da je njegovo ponašanje metoda odgoja. Mene je tukao po prstima jer sam grickala nokte. Vrijeđao me je na osnovu fizičkoga izgleda i moje povučenosti. Nakon toga sam rekla kako ne želim ići tamo, imala sam 10 godina. Išla sam svega tri puta. Djeca pristaju jer ne sumnjaju u namjere roditelja, a on preuzima primat - ispričala je Bojana za srpske medije

Podsjetimo, Milena Radulović ispričala je kako ju je Aleksić silovao kada je imala 17 godina, a potvrdila je i kako nije bila jedina kojoj se to dogodilo. 

 

 

 

 

 

 

 
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju