To je to što me zanima!

Oglasila se Gwyneth Platrow nakon pobjede na sudu: Lažna tvrdnja mi je ugrozila integritet

Američku je glumicu tužio umirovljeni optometrist koji je tvrdio da je Paltrow skijala 'potpuno izvan kontrole' te ga pritom udarila na skijalištu u Deer Valley Resortu u Park Cityju u Utahu
Vidi originalni članak

Suđenje između glumice Gwyneth Paltrow (50) i umirovljenog liječnika Terryja Sandersona (76) trajalo je još od 2016. godine, a presuda je donesena u četvrtak te je porota odlučila da glumica nije kriva za incident.

BORBA JE GOTOVA Gwyneth Paltrow pobijedila na sudu pa se smilovala doktoru: 'Od njega želim samo 1 dolar...'

Nakon pobjede, Paltrow se oglasila i na Instagramu gdje je iskazala svoju zahvalnost prema sucu i poroti. 

- Osjećala sam da je prešutno pristajanje na lažnu tvrdnju ugrozilo moj integritet. Zadovoljna sam ishodom i cijenim naporan rad suca Holmberga i porote te im zahvaljujem na pažljivosti u vođenju ovog slučaja - napisala je glumica.

Prisjetimo se, američku je glumicu tužio umirovljeni optometrist koji je tvrdio da je Paltrow skijala 'potpuno izvan kontrole' te ga pritom udarila na skijalištu u Deer Valley Resortu u Park Cityju u Utahu. Sanderson je tvrdio da se Paltrow sudarila s njim 'pri čemu ga je srušila, što je kod njega rezultiralo ozljedom mozga, četirima slomljenim rebrima i još nekim težim povredama'. 

Sanderson je tražio više od 30.000 dolara odštete, a Paltrow samo jedan, simboličan dolar. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • moj.zli.brat.blizanac 31.03.2023.

    Glumica... svjedočanstvo na sudu za Oskara....

Komentiraj...
Vidi sve komentare