To je to što me zanima!

Oglasila se reality zvijezda koja je navodno 'skuhala' prekid J.Lo i Alexa: 'Nisam kriva, javio se'

Reality zvijezda tvrdi da su samo dobri poznanici, a izvor blizak Alexu Rodriguezu rekao je da on zapravo uopće ne zna 'tko je ta Madison LeCroy'. Što je ustvari istina?
Vidi originalni članak

Zvijezda reality showa 'Southern Charm' Madison LeCroy (30) poželjela je sve najbolje Alexu Rodriguezu (45) i Jennifer Lopez (51), javlja Page Six.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Želim im sve nabolje - rekla je nakon što je saznala da su A-Rod i J.Lo prekinuli.

Šuškalo se, naime, da je upravo Madison razlog razlaza slavnog para jer su ona i Alex navodno imali aferu, a ona je uhvaćena tijekom videopoziva s njim.

20 GODINA MLAĐA MADISON Ova žena uzdrmala je vezu J.Lo i Alexa: Nju rješavao pored tebe?

- Kontaktirao me je, i da, razmjenjivali smo poruke, ali osim toga nije bilo ničega… Nikad ga nisam vidjela ili dodirnula. Bili smo samo poznanici.  Nikada nije fizički prevario svoju zaručnicu sa mnom - pojasnila je Madison.

NIJE IŠLO J.Lo i Alex ipak prekinuli: Bit ćemo prijatelji, tako je bolje...

No izvor blizak Alexu rekao je kako on uopće ne zna tko je LeCroy.

Prema pisanju stranih portala, J.Lo još Rodriguezu nije vratila raskošni zaručnički prsten vrijedan 1,8 milijuna dolara. Njih dvoje navodno o tome još nisu razgovarali. No izvor blizak bivšem paru otkrio je kako su njih dvoje jedno dugome često darovali vrlo skupe komade nakita, pa vjerojatno Alex neće forsirati J.Lo da mu vrati prsten, prenio je TMZ.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • nap 17.04.2021.

    Svi varaju

  • skija 17.04.2021.

    Sad kad smo taj najveći problem riješili jel mozemo riješiti i jedan hrvatski problem

  • flowerssmell 17.04.2021.

    Što vam to govori? I one najljepše žene se varaju. Znači, ni lijepa ni dobra žena ne može zadržati bilo kojeg muškarca. A mnoge bi možda željele biti kao J. LO. Nema garancije za ništa 😉

Komentiraj...
Vidi sve komentare