To je to što me zanima!

Oglasio se Voja Brajović, otkrio što se dogodilo na predstavi u Rijeci: 'Istina je, napravio je to'

Voja i Sergej Trifunović izveli su predstavu u riječkom HNK, a Sergej je tijekom izvedbe gledatelju koji je snimao predstavu bacio mobitel na pod
Vidi originalni članak

Glumci Voja Brajović (73) i Sergej Trifunović (50) izveli su predstavu Zvezdara Teatra 'Voz' u riječkom HNK, tijekom koje je, kako piše Večernji list, Sergej bacio gledateljev mobitel na pod.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sada se o cijeloj situaciji oglasio Voja Brajović za Telegraf.

’incident u hnk rijeka’ Sergej Trifunović bacio je na pod mobitel gledatelja? HNK Rijeka: 'Nitko od nas nije bio tamo...'

-  Istina je da se to dogodilo. Ne bih sada produbljivao tu temu, ali je zaista gledatelj taj koji je telefonom ometao predstavu i Sergej je, u duhu uloge, prišao i napravio to što je napravio - započeo je Voja.

- Znate što, takav je koncept predstave. Potrebno je da publika bude tiha, dogodi se nekada neka situacija, ali ništa toliko ekstremno. Interakcija s publikom je jako bitna, kada je ova predstava u pitanju. Ljudi su se nasmijali nakon incidenta, tako da nema mjesta skandalima - dodao je glumac.

Predstava 'Voz' je filozofska drama koja zahtijeva interakciju s publikom, a Sergej je onaj koji se publici obraća najčešće.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • billi Galeb 10.02.2023.

    Oc uredu smetao mu covjek sto snima. Ko je on da uvodi red,trebao je zvat redare,a ne lupat covjeku telefon. Jel pocetnik bio gospodin pa covjeku platio.

  • primorac67 10.02.2023.

    Bio sam na predstavi u Rijeci i uživao.Predstava je bila odlična.Da,Sergej je to učinio međutim svi smo mislili da je to dio predstave i dobio je gromoglasan aplauz.Stvarno ima budala koji ne isključe mobitel ili prčkaju po istom.Da odmah objasnim hejterima i ako je to nebitno,hrvat sam i hrvatski branitelj.

  • Bicek 10.02.2023.

    tko su pa ovi

Komentiraj...
Vidi sve komentare