To je to što me zanima!

Ognjen Vranješ ljubi splitsku influencericu Ivanu? Prati je na Instagramu, komentira joj fotke

Ognjen trenutačno nastupa za belgijski klub RSC Anderlecht, a Ivana je početkom veljače posjetila Belgiju, piše Dalmacija danas. Je li riječ o slučajnosti ili je na pomolu nova ljubav, zasad nije poznato
Vidi originalni članak

Bivši reprezentativac BiH Ognjen Vranješ (31), najpoznatiji po aferi sa srpskom pjevačicom Jelenom Karleušom (42), navodno ljubi splitsku Influencericu Ivanu Jeločnik, piše Dalmacija danas.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ivanu na Instagramu prati preko 30 tisuća fanova, među kojima je i Vranješ. Redovito joj komentira fotografije, a ispod najnovije objave joj je napisao: 'Opa opa'. 

Ognjen trenutačno nastupa za belgijski klub RSC Anderlecht, a Ivana je početkom veljače posjetila Belgiju, piše Dalmacija danas. Je li riječ o slučajnosti ili je na pomolu nova ljubav, zasad nije poznato. 

Karleuša je nedavno gostovala u emisiji 'Šok Tok' na televiziji 'Prva' i osvrnula se na skandal koji joj je prije dvije godine preokrenuo život.

PO PRVI PUT Karleuša otvorila dušu o seks aferi, plakala pa tražila reklame

Tada su objavljene njezine gole fotografije i spominjala se seks-afera s Vranješom. 

- Istina je to da su slike koje su plasirane, a znamo svi tko ih je poslao medijima, da su nastale bez moje dozvole i moga znanja. Moram reći da je moja obitelj zbog toga prošla kroz pakao, ja sam jako teško to podnijela. Ja sam jaka žena, mentalno sam najjača kad je najteže. Ovo je bilo baš teško - rekla je kad ju je voditelj upitao o njenim eksplicitnim fotografijama, a potom zaplakala. Zatražila je reklame kako bi se pribrala. 

Idi na 24sata

Komentari 120

  • 06.05.2021.

    Iva išla na placen put. Briga je se, čak je sud dodilio dite ocu. Onda znate kakva je majka. Niti vlastito dite ne odrasta uz nju. Bitno da ona gacice skida po Belgiji

  • Globale 13.04.2021.

    Ive otišla na tipičan plačeni put do Belgije. Došla odradila svoje naplačeno pa nastavlja biti “majka”. Loše Ive “wanna be” celebrity al ti niti ovo  nije  pomoglo jbg 

  • malek29 01.04.2021.

    Ivkine snimke vec kruze, trpaj samo . Zena majka kraljica

Komentiraj...
Vidi sve komentare