Show

Komentari 120

Ognjen Vranješ ljubi splitsku influencericu Ivanu? Prati je na Instagramu, komentira joj fotke

Ognjen Vranješ ljubi splitsku influencericu Ivanu? Prati je na Instagramu, komentira joj fotke

Ognjen trenutačno nastupa za belgijski klub RSC Anderlecht, a Ivana je početkom veljače posjetila Belgiju, piše Dalmacija danas. Je li riječ o slučajnosti ili je na pomolu nova ljubav, zasad nije poznato

Bivši reprezentativac BiH Ognjen Vranješ (31), najpoznatiji po aferi sa srpskom pjevačicom Jelenom Karleušom (42), navodno ljubi splitsku Influencericu Ivanu Jeločnik, piše Dalmacija danas.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ivanu na Instagramu prati preko 30 tisuća fanova, među kojima je i Vranješ. Redovito joj komentira fotografije, a ispod najnovije objave joj je napisao: 'Opa opa'. 

Ognjen trenutačno nastupa za belgijski klub RSC Anderlecht, a Ivana je početkom veljače posjetila Belgiju, piše Dalmacija danas. Je li riječ o slučajnosti ili je na pomolu nova ljubav, zasad nije poznato. 

Karleuša je nedavno gostovala u emisiji 'Šok Tok' na televiziji 'Prva' i osvrnula se na skandal koji joj je prije dvije godine preokrenuo život.

Tada su objavljene njezine gole fotografije i spominjala se seks-afera s Vranješom. 

- Istina je to da su slike koje su plasirane, a znamo svi tko ih je poslao medijima, da su nastale bez moje dozvole i moga znanja. Moram reći da je moja obitelj zbog toga prošla kroz pakao, ja sam jako teško to podnijela. Ja sam jaka žena, mentalno sam najjača kad je najteže. Ovo je bilo baš teško - rekla je kad ju je voditelj upitao o njenim eksplicitnim fotografijama, a potom zaplakala. Zatražila je reklame kako bi se pribrala. 

Najčitaniji članci