To je to što me zanima!

Ognjen Vranješ se potukao u centru grada: Stigla je i policija

Kako Avaz doznaje, tijekom dana se očekuju i službene informacije iz Policijske uprave Banja Luka. Vranješ, koji se na društvenim mrežama nerijetko oglašava nakon napisa o njemu, zasad ništa nije rekao
Vidi originalni članak

Novi skandal bosanskohercegovačkog nogometaša Ognjena Vranješa (30) kojeg javnost najviše zna po seks skandalu sa srpskom pjevačicom Jelenom Karleušom (41).

Avaz piše da je u Banjoj Luci sinoć došlo do fizičkog obračuna između Vranješa i Dušana Komljenovića, sina bivšeg direktora Geodetske uprave RS-a, Miloša Komljenovića. Tučnjavi je navodno prethodila svađa u centru grada pa je prvo došlo do prepirke nakon dobacivanja, a zatim je svađa prešla u tučnjavu.

Stigla je i policija, a kako Avaz doznaje, tijekom dana se očekuju službene informacije iz Policijske uprave Banja Luka. Vranješ, koji se na društvenim mrežama nerijetko oglašava nakon napisa o njemu, zasad ništa nije rekao.

OSKUDAN OUTFIT Karleuša nakovrčala kosu pa je izbacila grudi u haljini od 120 kn

Podsjetimo, Karleuša je upravo s njime navodno prevarila supruga, također nogometaša Duška Tošića (35). To nikad nije priznala, a cajka i Vranješ redovito su se prozivali na društvenim mrežama - 'pale' su i tužbe!

- Kajem se. Sramota me je što sam takvu osobu poznavao. Vrijeme ne možemo vratiti, ali možemo pojedine ljude izbrisati iz života - rekao je Ognjen za Kurir.

Za Jelenina supruga imao je samo riječi hvale.

- Divim se tom čovjeku što je uspio sve ove godine izdržati s tom ženom. Veliki naklon - poručio je Vranješ.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Trump Jong Un 20.06.2020.

    Ko će njemu sad vidat rane kad je on bio JK čika doktor ?

  • Bocwanna 20.06.2020.

    Koji su to dvoje..?? Jel prdnuo tko... 😏

  • Blue Star 20.06.2020.

    Jel i tetovirani Draža sudelovao u tuči il je samo nemo posmatrao sa ruke ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare