To je to što me zanima!

Ogorčena Stewart: 'Ne daju mi dobre uloge jer sam lezbijka...'

Rekli su mi - ako ti je stalo do karijere učini sama sebi uslugu i ne pojavljuj se u javnosti držeći se sa svojom djevojkom za ruku, govori Kristen Stewart
Vidi originalni članak

Američka glumica Kristen Stewart (29), svjetsku je slavu stekla ulogom Belle Swan u serijalu Sumrak saga, a s tadašnjim kolegom Robertom Pattinsonom (33) bila je u ljubavnoj vezi i van seta. Nakon velikog uspjeha s filmskom trilogijom oboje su se okrenuli nešto ambicioznijim filmovima i kompleksnijim ulogama, a Kristen je u međuvremenu odustala i od muškaraca. 

Nekoliko je godina bila s manekenkom Stellom Maxwell (29), zatim sa stilisticom Sarom Dinkin, a trenutno ljubi spisateljicu Dylan Meyer. U intervjuu za Harper's Bazaar, Stewart je progovorila o svojoj seksualnosti i predrasudama s kojima se mora nositi zbog toga što je LGBT orijentacije. 

- Rekli su mi - ako ti je stalo do karijere učini sama sebi uslugu i ne pojavljuj se u javnosti držeći se sa svojom djevojkom za ruku. Ako to napraviš sigurno ćeš dobiti ulogu u Marvelu. Ne želim raditi s takvim ljudima. Život je doslovno veliko natjecanje u popularnosti - izjavila je glumica te dodala kako samo želi uživati u svojem životu. 

- U pokušaju da zaštitim svoj privatni život, ja sam ga zapravo upropastila. No, što ovo sve znači? Da ne možeš izaći s osobom s kojom si u vezi? Ne možeš o tome pričati u intervjuima? Stalno su mi tupili da ukoliko želim sačuvati svoju karijeru i slavu, moram paziti na sve. Postoje ljudi u svijetu koji te jednostavno ne vole, koji ne vole ako je žena u vezi sa ženom i ne sviđa im se što se ne deklariraš kao lezbijka, a ti se s druge strane ne možeš identificirati kao heteroseksualka - rekla je glumica. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • 12.12.2019.

    ko vrijedi-vrijedi, bez obzira kojoj skupini pripada

  • 07.09.2019.

    Ne daju ti uloge jer si blago receno prilicno losa glumica,a ne zato jer si gay...iako,po meni i to je upitno..

  • kung fu panda 06.09.2019.

    Meni nikako nije jasno zašto si glumila u ovim filmovima do sad

Komentiraj...
Vidi sve komentare