Show

Komentari 25

Ogorčena Stewart: 'Ne daju mi dobre uloge jer sam lezbijka...'

Ogorčena Stewart: 'Ne daju mi dobre uloge jer sam lezbijka...'

Rekli su mi - ako ti je stalo do karijere učini sama sebi uslugu i ne pojavljuj se u javnosti držeći se sa svojom djevojkom za ruku, govori Kristen Stewart

Američka glumica Kristen Stewart (29), svjetsku je slavu stekla ulogom Belle Swan u serijalu Sumrak saga, a s tadašnjim kolegom Robertom Pattinsonom (33) bila je u ljubavnoj vezi i van seta. Nakon velikog uspjeha s filmskom trilogijom oboje su se okrenuli nešto ambicioznijim filmovima i kompleksnijim ulogama, a Kristen je u međuvremenu odustala i od muškaraca. 

Nekoliko je godina bila s manekenkom Stellom Maxwell (29), zatim sa stilisticom Sarom Dinkin, a trenutno ljubi spisateljicu Dylan Meyer. U intervjuu za Harper's Bazaar, Stewart je progovorila o svojoj seksualnosti i predrasudama s kojima se mora nositi zbog toga što je LGBT orijentacije. 

76th Venice Film Festival - Screening of the film "Seberg" in competition - Red Carpet Arrivals

- Rekli su mi - ako ti je stalo do karijere učini sama sebi uslugu i ne pojavljuj se u javnosti držeći se sa svojom djevojkom za ruku. Ako to napraviš sigurno ćeš dobiti ulogu u Marvelu. Ne želim raditi s takvim ljudima. Život je doslovno veliko natjecanje u popularnosti - izjavila je glumica te dodala kako samo želi uživati u svojem životu. 

Kristen Stewart hiking with Sara Dinkin

- U pokušaju da zaštitim svoj privatni život, ja sam ga zapravo upropastila. No, što ovo sve znači? Da ne možeš izaći s osobom s kojom si u vezi? Ne možeš o tome pričati u intervjuima? Stalno su mi tupili da ukoliko želim sačuvati svoju karijeru i slavu, moram paziti na sve. Postoje ljudi u svijetu koji te jednostavno ne vole, koji ne vole ako je žena u vezi sa ženom i ne sviđa im se što se ne deklariraš kao lezbijka, a ti se s druge strane ne možeš identificirati kao heteroseksualka - rekla je glumica. 

Najčitaniji članci