To je to što me zanima!

'Okršaj' sa zaštitarom: Tatjanu Jurić nisu htjeli pustiti u klub

Nakon kraćeg 'natezanja' na engleskom jeziku, radijska voditeljica Jurić pokazala je dokument i zaštitar ju je pustio u klub. Tatjana mu se zahvalila na komplimentu da je mlađa čak 18 godina...
Vidi originalni članak

Godišnji može početi, komentirala je krajem veljače radijska voditeljica Tatjana Jurić (37) dajući do znanja slušateljima kako je neko vrijeme neće slušati u svakodnevnom programu. Iako nije otkrila na koju daleku destinaciju se uputila, po svemu sudeći s voditeljicom Mijom Kovačić (36) trenutno se nalazi u Dubaiju gdje odmaraju i 'upijaju' zrake sunca s kolegicom. 

Tatjana se 'naoružala' kremom sa zaštitnim faktorom 20 i uputila u 'Barasti Beach Bar' kada ju je na ulazu zaustavilo osiguranje. Zagrepčanka je neuobičajenu situaciju zabilježila kamerom...

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Skoro me nisu pustili u klub. Kažu da sam maloljetna. Ili se zaštitar neoriginalno upucavao ili su dalmatinski geni čudo - komentirala je Jurić nakon što joj je zaštitar rekao da ima 19 godina. 

Nakon kraćeg 'natezanja' na engleskom jeziku, Tatjana je pokazala osobnu iskaznicu i nasmiješeni zaštitar ju je pustio u klub. Voditeljica mu se zahvalila na komplimentu da je mlađa 18 godina. 

Tatjana je u veljači proslavila 37. rođendan, a nedavno je otkrila i kako bi voljela postati majka.

TATJANA JURIĆ 'Na pragu zrelih godina, možda mi je vrijeme za bebu prošlo...'

- Iako ne mislim da je to svrha svake žene, nadala sam se tome i željela. No stvari se dogode kada trebaju. Možda se i nekom ne dogode. Silno uživam s nećakinjama, šalim se sa šogoricom i bratom da sam im kao treći roditelj... Naravno da tetka ne može kompenzirati roditeljstvo, ali ne nedostaje mi dječje ljubavi. Bilo bi lijepo jednog dana ostvariti se i tako, ali ne ide to na silu. Na pragu sam zrelih godina, možda je vrijeme za dijete i prošlo. Mislim da nije još, ali - objasnila je Jurić.

OVAJ TJEDAN NIJE DOBAR ZA KRALJEVSKU OBITELJ: Kraljica šokirala javnost, što joj se događa?

Idi na 24sata

Komentari 95

  • volim hrvatsku 01.03.2019.

    Mene je ovo sram čitati

  • 01.03.2019.

    Ma noj treba jedna dobra anicabej to jo fali izgleda nine ga dobro dobilla od zubaka

  • toymaker666 01.03.2019.

    Rijetko bahata osoba. Mora da je vrhunska "voditeljica" pa joj je plača enormna jer kak bi inače išla u Dubai.

Komentiraj...
Vidi sve komentare