To je to što me zanima!

Oksana: Mel je bivšu ženu Robyn gađao televizorom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dok su je ispitivali u sklopu istrage zbog optužbi za obiteljsko nasilje Oksana je rekla da je Gibson bio nasilan i prema bivšoj i prema sinu Tommyju
Vidi originalni članak

Priča s Melom Gibsonom (54) i Oksanom Grigorievom (40) nastavlja se. Ruska glazbenica je, naime iznijela novi niz optužbi na redateljev račun. Dok su je ispitivali u sklopu istrage zbog optužbi za obiteljsko nasilje koje je iznijela na račun svog bivšeg, detektivima je rekla da je jednom prilikom vidjala Mela kako udara svog najmlađeg sina Tommyja. Rekla je da joj je Gibson sam priznao da je na bivšu suprugu Robyn (49) bacio televizor, ali je srećom promašio pa je TV prijemnik izletio kroz prozor. Sina je navodno udario na utakmici hokeja na koju je Oksana otišla s njima. Kaže da je dječak tada počeo plakati te je sjeo daleko od nasilnog oca. Te su tvrdnje kontradiktorne pismu koje je Robyn poslala sucu zaduženom za dodjelu skrbništva nad Oksaninim i Melovim djetetom. Ona u tom pismu tvrdi da Mel nikada nije bio nasilan ni prema njoj ni prema njihovoj djeci.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • bubislav 02.08.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • Harun32 02.08.2010.

    Ma kakvo je to navodno vrijedjanje preko telefona. Sta ima od toga sto je navodno vredja preko telefona kad ne moze vidjeti kako je pogodjena i da uziva u pogledu na njeno lice dok je ponizava. To mi nema logike a i ona moze prekinuti vezu da ne slusa nesto sto joj je odvratno.

  • yumasan 02.08.2010.

    Eh, kad se sad tek sjetila da je udario malog.

Komentiraj...
Vidi sve komentare