To je to što me zanima!

Oksana odbila 81 milijun kuna koje joj je nudio Mel Gibson

Ruska pjevačica odluku o odbijanju ogromne svote novca poslala je svom odvjetniku putem e-maila. Novac bi uzela jedino ako bi joj Mel prepustio skrbništvo nad kćeri
Vidi originalni članak

Bivša supruga Mela Gibsona (55), Oksana Grigorieva (40), odbila je ugovor prema kojem je trebala dobiti 81 milijun kuna. Informacija o Okasninoj odluci otkrivena je iz maila kojeg je ruska pjevačica slala svom odvjetniku. Oksana nagodbu nije htjela prihvatiti jer je odlučila otići na sud s ciljem da dobije više novca. Prema izvješću, novac koji je glumac Oksani ponudio trebao je osgurati da njegova bivša supruga u javnost ne iznese sve detalje o njihovoj vezi. Riječ je o brojnim kompromitirajućim snimkama, kao što su video zapisi Gibsonovih ispada punih psovki. Oksana je objasnila kako bi novac prihvatila jedino ako joj glumac prepusti skrbništvo nad njihovom jednogodišnjom kćeri Lucijom. Narednih dana sud će odlučiti hoće li kazniti Gibsona za zlostavljanje svoje bivše supruge. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • slama 22.02.2011.

    ogavno,pa se ti ženi takvim fol pjevačicama.sad bi i kćer pa bi on doživotno plačao silnu lovu za kćer; ko je nebi psovao. to je sve đubre isplaniralo davno samo mi nije jasno kako to popuše svi ( npr.naši poduzetnici-nogometaši-krimosi kad nađu svoju manekenku-voditeljicu-miss)

  • ivan2005 22.02.2011.

    e to ja zovem biznisom. na račun čkepi ona je zaradila 81 miliju kuna !! više nego Albanski proračun

Komentiraj...
Vidi sve komentare