To je to što me zanima!

Okupila stručnjake: Britney će za izgled izdvojiti milijun kuna

Njezini skupi planovi uključuju i kupke gdje se u kadu izljeva tisuću Evian bočica vode koja se natapa ružinim laticama. Britney planira otići na tri takva tretmana
Vidi originalni članak

Pjevačica je odlučila izdvojiti novac za ljepotu i izgled uoči svog vjenčanja s menadžerom Jasonom Trawickom. Izvor blizak Britney Spears (30) za časopis Now izjavio je kako je okupila vrhunske stručnjake, od trenera do kuhara, kako bi izgledala što bolje. Nova članica žirija u X Factoru planira krenuti na pilates, kao i na redovite masaže lica. Njezini skupi planovi, koji će doseći skoro milijun kuna, uključuju i kupke gdje se u kadu izlijeva tisuću Evian bočica vode koja se natapa ružinim laticama.  Britney planira otići na tri takva tretmana, a jedan iznosi  38,400 kuna. Na masaže lica rubinima i dijamantima potrošit će 268,800 kuna, a za trenere će izdvojiti 245,760 tisuća kuna. 

- Tijelo je već dovela u formu. Nova linija dala joj je poticaj. Želi zadržati ovu kilažu pa je odlučila dodati više elemenata kako bi u tome i uspjela - rekao je izvor blizak pjevačici koja će se podvrgnuti i brojnim drugim tretmanima. 

Britney i Jason vjenčanje planiraju na Havajima za Božić. Početkom srpnja par je bio tamo na odmoru sa Britneyenim sinovima Seanom Prestonom (6) i Jaydenom Jamesom (5). Pjevačica je na Twitteru objavljivala fotografije s odmora. 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • japanokinez 01.08.2012.

    Kad s 30 godina moraš okupljati stručnjake da bi dobro izgledao, ništa drugo nego navući joj onu košulju što se produženi rukavi vežu i gotovo.

  • jošpitaš 01.08.2012.

    želi lijepo izgledati do vjenčanjE,? u prosincu? e moji novinari....

  • bipa 01.08.2012.

    Britney je uvijek bila slatkica i drago mi je da si je uspjela zivot sredit :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare