To je to što me zanima!

Oliver: Antonio je autentičan, ima karizmu i veliki potencijal

Antonio Krištović je izvedbom pjesme 'Stine' oduševio publiku i žiri. Interpretaciju je vidio i Oliver Dragojević kojemu je drago što je Antonio na svoj način izveo pjesmu
Vidi originalni članak

Antonio Krištofić (17) svojom emotivnom i snažnom interpretacijom velikog hita Olivera Dragojevića 'Stine' u popularnom showu ‘X Factor Adria’ osvojio je prošle nedjelje žiri, ali i mnogobrojnu publiku u cijeloj regiji. 

Dok su pojedinci u studiju pustili i po koju suzu, društvene mreže i dalje bruje o talentiranom tinejdžeru iz Matulja pored Opatije. Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, ovaj šarmantni mladić već je postao jedan od glavnih favorita u natjecanju, a njegovu snažnu interpretaciju vidio je i jedan od naših najpoznatijih pjevača Oliver Dragojević (67) koji je njegov nastup ishvalio. 

Oliveru je jako drago što je Antonio na svoj način izveo njegovu pjesmu. 

- Uvijek je dobro biti autentičan i svoj, nikako kopija jer ljudi ne vole imitacije. Budući da ima samo 17 godina, on je odličan materijal i ima veliki potencijal. Vjerujem da će uz prave ljude, profesionalce, oko sebe biti još bolji. Vidi se da ima volju, karizmu, dobru energiju, snažan i lijep glas - rekao je Oliver i dodao kako mu se Antonijeva izvedba svidjela i poželio mu je svu sreću u nastavku natjecanja. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • sumnjiv 15.04.2015.

    odlican, bravo!

  • basicka 15.04.2015.

    koji glas....nevjerovatno ,Antonio je za cistu 5....svaka cast Antonio

  • kicami 15.04.2015.

    mali je za 5 +

Komentiraj...
Vidi sve komentare