To je to što me zanima!

Oliver će proslaviti rođendan koncertom u splitskoj Areni

Oliver Dragojević je, uz maestra Alana Bjelinskog i gitaristu Antu Gelu, najavio svoj veliki rođendanski koncert, koji će sa Zagrebačkom filharmonijom održati 15. prosinca, u splitskoj Spaladium areni
Vidi originalni članak

Oliver Dragojević je, uz maestra Alana Bjelinskog i gitaristu Antu Gelu, najavio svoj veliki rođendanski koncert, koji će sa Zagrebačkom filharmonijom održati 15. prosinca, u splitskoj Spaladium areni . Inače, slavlje ke počelo još u ožujku u zagrebačkoj Areni, a Oliverov grad čuvao se kao događaj uoči samog rođendana.

Oliver i Zagrebačka filharmonija prvi puta će se predstaviti Splitu u toj postavi. Uz pratnju Zagrebačke filharmonije pod ravnanjem prijatelja i suradnika maestra Alana Bjelinskog, Ante Gele, zbora Izvor i naravno svojih Dupina, Oliver je najavio večer ispunjenu pismom i dobrom zabavom uz najbolju audio i video produkciju.

Ako niste brojali, iza Olivera su 23 studijska albuma, brojne kompilacije, nagrade struke i publike, te koncerti u najpoznatijim svjetskim dvoranama kao što su njujorški Carnegie Hall, londonski Royal Albert Hall, pariška Olympia i Opera House u Sydneyju.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare