To je to što me zanima!

Oliver Dragojević: Bare je bio na rubu, uspio sam ga spasiti

PRIJATELJI Roker se u Splitu slomio pred Oliverom koji mu je pomogao da ne misli o samoubojstvu. Bare kaže da je heroin za njega stvar prošlosti, ali depresija nije
Vidi originalni članak

Goran Bare na trenutke je bio jako malodušan. Čak su ga obuzimale i suicidalne misli. Razgovarali smo i smirio sam ga, rekao je Oliver Dragojević (63) Slobodnoj Dalmaciji.

 Splitski pjevač i Bare sredinom listopada nastupili su na 'Runjićevim večerima'. Dragojević je Bareta odgovarao od crnih misli i bio mu je potpora jer mu je bilo teško.

- Goran se našao u novom, njemu nepoznatom okruženju i to je utjecalo na njegovo jako loše raspoloženje - objasnio je Baretov menadžer Igor Boltek.

No nije htio otkriti što je to natjeralo pjevača da razmišlja o samoubojstvu. Bare je nedavno u televizijskom intervjuu ponovio kako je heroinska prošlost konačno iza njega, ali se još muči s depresijom. Često razmišlja o samoubojstvu i pati od nerealnih strahova pa se ponekad, govori pjevač, boji izaći iz vlastitog stana.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • gđa78 30.10.2011.

    Eto,ima tu puno ljudi kojima su alkoholičari i narkomani jako veliki uzor.Cjene se 2-3 albuma,a čitav život koji use.u sebi,djeci,roditeljima-ma to uopće nije bitno..Misli na samoubojstvo? A ne misli već godinama na sina?Počeo se drogirat sa ženom,ona umrla od droge,pa zar ga nije to trgnulo malčice,tek toliko da se odrekne radi djeteta? Ma ne,dijete ćemo na skrb kod rodbine,i onda bal...20 godina je u dre.u,bome ga sad Oliver nije prosvjetlio,jedino ako ima nadnaravne sposobnosti..Samo da se pjeva,pije i drogira, fućkaš dijete i nešto što bi bilo normalno.Danas se cjene propalice sa par"dobrih"pjesama-TO JE TO !! Mladi,samo naprijed,to je za vas,podrška novonastalim budalama i onim malo starijim...Pozdrav..

  • TREVOR 30.10.2011.

    Bare ti si kralj e da su svi kao Bare sve bi cvjetalo

  • panika135 30.10.2011.

    koliko ja vidim 2 zene su mrtve koje su bile s njim, kako ga nije sram izigravati izrtvu imbecil, glazba je odlicna ali on kao uzor mladima, sramota !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare