To je to što me zanima!

Oliver je rasprodao Spaladium Arenu: 'Glazba je moj lijek...'

Dane provodim kod kuće gdje sviram i pjevam. Znate, ujutro ustanem, uzmem gitaru i počnem svirati, i tako po cijeli dan. Nije mi teško, gledam na to kao jednu vrstu rekreacije, kaže Oliver
Vidi originalni članak

Oliver Dragojević (69) otkazao je nastup na koncertu u Frankfurtu, ali su njegove kolege ipak otpjevale njegove pjesme kao znak podrške.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nisam mogao ići na liječenje u Njemačku jer mi liječnici nisu dali. Rekli su mi da to može loše utjecati na moje zdravlje i da smatraju da je najbolje da se liječim u Hrvatskoj. Rekli su mi: 'Gospodine Dragojeviću, visinske razlike, putovanje avionom nije dobro za vaše zdravlje', pa iz sam iz tog razloga ostao ovdje - rekao je u intervjuu za srpski Blic.

Omiljeni glazbenik sluša savjete liječnika, a optimizam ga tjera da ustraje.

- Kao netko kome je dijagnosticirano da boluje od karcinoma, osjećam se super. Vjerujte mi ako vam ovo kažem, jer samo pozitivnim mislima ću se uspjeti izliječiti - nastavlja Oliver i dodaje da je uz podršku obitelji sve lakše.

- Dane provodim kod kuće gdje sviram i pjevam. Znate, ujutro ustanem, uzmem gitaru i počnem svirati, i tako po cijeli dan. Nije mi teško, gledam na to kao jednu vrstu rekreacije - naglašava i dodaje kako utjehu nalazi u pjesmama.

- Smatram da je glazbom najbolje liječiti bolest. Doduše, meni je glazba život. Gledam da dok god budem bio posvećen glazbi, dotle ću živjeti, jer sam ja osuđen na to - kaže Oliver. Jako se veseli proslavi 70. rođendana na koncertu u Spaladium Areni koji je rasprodan.

- Karte za Oliverov koncert 15.prosinca pustili smo u prodaju u ponedjeljak u 13.13 sati. U roku osam sati rasprodana je cijela Spaladium Arena -  rekao nam je Renco Posinković iz organizacije. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Flaparnik 14.12.2017.

    Koja je to prevara? Pazi tako skupo prodavati ulaznice! Prosječno po 25 EUR x 20,000 eto ti 500,000 EUR bruto! A onda se čude šta šverceri preprodaju, kao da su ovo normalne cijene. Oni sami meću tako skupe ulaznice, pa da se pravdaju onda pametuju kako ne treba kupovati kod švercera. Stvarno divni ljudi. hahaha

  • dillinger_1 15.11.2017.

    Ako ima rak pluca ne vjerujem da ce prezivjet, nazalost

  • povijest činjenica 15.11.2017.

    Glazba je svima nama lijek samo neki se toksiciraju prelošom glazbom koja potiče na nasilje, anarhiju ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare