Obavijesti

Show

Komentari 33

Oliver je rasprodao Spaladium Arenu: 'Glazba je moj lijek...'

Oliver je rasprodao Spaladium Arenu: 'Glazba je moj lijek...'
1

Dane provodim kod kuće gdje sviram i pjevam. Znate, ujutro ustanem, uzmem gitaru i počnem svirati, i tako po cijeli dan. Nije mi teško, gledam na to kao jednu vrstu rekreacije, kaže Oliver

VIDEO

Oliver Dragojević (69) otkazao je nastup na koncertu u Frankfurtu, ali su njegove kolege ipak otpjevale njegove pjesme kao znak podrške.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:38

- Nisam mogao ići na liječenje u Njemačku jer mi liječnici nisu dali. Rekli su mi da to može loše utjecati na moje zdravlje i da smatraju da je najbolje da se liječim u Hrvatskoj. Rekli su mi: 'Gospodine Dragojeviću, visinske razlike, putovanje avionom nije dobro za vaše zdravlje', pa iz sam iz tog razloga ostao ovdje - rekao je u intervjuu za srpski Blic.

Omiljeni glazbenik sluša savjete liječnika, a optimizam ga tjera da ustraje.

- Kao netko kome je dijagnosticirano da boluje od karcinoma, osjećam se super. Vjerujte mi ako vam ovo kažem, jer samo pozitivnim mislima ću se uspjeti izliječiti - nastavlja Oliver i dodaje da je uz podršku obitelji sve lakše.

- Dane provodim kod kuće gdje sviram i pjevam. Znate, ujutro ustanem, uzmem gitaru i počnem svirati, i tako po cijeli dan. Nije mi teško, gledam na to kao jednu vrstu rekreacije - naglašava i dodaje kako utjehu nalazi u pjesmama.

- Smatram da je glazbom najbolje liječiti bolest. Doduše, meni je glazba život. Gledam da dok god budem bio posvećen glazbi, dotle ću živjeti, jer sam ja osuđen na to - kaže Oliver. Jako se veseli proslavi 70. rođendana na koncertu u Spaladium Areni koji je rasprodan.

- Karte za Oliverov koncert 15.prosinca pustili smo u prodaju u ponedjeljak u 13.13 sati. U roku osam sati rasprodana je cijela Spaladium Arena -  rekao nam je Renco Posinković iz organizacije. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin