To je to što me zanima!

Oliver o Brazilu: Velika je čast što će nas gledati cijeli svijet

Imamo puno koncerata, ali smo mi napisali dane koje se ne smije svirati, otkrio je za croatiansports.com Oliver Dragojević koji je na turneji u Los Angelesu
Vidi originalni članak

Prije koncerta u Los Angelesu Oliver Dragojević (67) dao je kratki intervju za croatiansports.com. Zahvalio se novinarima na lijepoj najavi u kojoj su ga nazvali legendom i velikim Hajdukovcem. 

- Poznavatelj sam nogometa jer su mi djeca igrala u Hajduku pa i navijam za njega, a navijam i za to da na prvenstvu prvu utakmicu s Brazilom dobijemo bar 1:0 - rekao je dobro raspoloženi Oliver te s dečkima malo promijenio riječi svoje pjesme i zapjevao 'A kad mi dođeš ti i Brazil pobjediš'. Komentirao je i što misli o tome da će Hrvatska biti zemlja koja će otvoriti Svjetsko prvenstvo u Brazilu. 

- Velika odgovornost, ali i velika čast. Mi smo reprezentacija koju će taj dan gledati cijeli svijet - zaključio je glazbenik. Otkrio je i što bi on igračima rekao prije tako važne utakmice.

- Znaš ti kad ribari idu loviti ribu? Ako im se kaže sretno, ne ulove puno. Znači, treba im se reći, samo hrabro - zaključio je Oliver koji će za vrijeme utakmica biti u Hrvatskoj.  

- Imamo puno koncerata, ali smo mi napisali dane koje se ne smije svirati - rekao je Oliver koji ne želi propustiti ni jednu utakmicu.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Linz 20.05.2014.

    Hallo....... brazilac,ako si na drugom kontinentu nisi u drugom svijetu.Hrvatsku je zahvatila poplava.evo ti donorski telefon Hrvatskog Crvenog križa 060 90 11 na kojem se prikuplja pomoć poplavljenom stanovništvu u Hrvatskoj,pa pošalji što.

  • Anakin 20.05.2014.

    Oliver,jedan od najvećih:)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare