To je to što me zanima!

Oliver: Unučica Lucija pravo je veselje u našoj muškoj obitelji

U mojoj obitelji sve su muški članovi pa je rođenje curice bila prava euforija, kaže Dragojević. Sa sinovima Damirom, Davorom i Dinom često igra nogomet u kavezu
Vidi originalni članak

Zvijezda prve od pet emisija '20 godina Porina', koja će se od utorka emitirati na HTV-u, bio je Oliver Dragojević (65). Smatra da je Porin devalvirao pa ne namjerava doći na dodjelu nagrada.

- Ne kažem da je Porin loš, samo da mu je reputacija puno pala od onog prvog koji je vrvio glamurom - kaže pjevač. Oliver kaže kako sada u mirovini konačno uživa s unucima Dujom i Tonijem, a posebno s Lucijom.

- U mojoj obitelji sve su muški članovi pa je rođenje curice bila prava euforija - kaže. Sa sinovima Damirom, Davorom i Dinom često igra nogomet u kavezu.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Hasenfefer 07.04.2013.

    pozdrav leden de pussa Luciji

  • mcjvc1 06.04.2013.

    zaista jadno da se nađu ljudi koji pljuju po našem najboljem i po opusu karijere najvećem hrvatskom pjevaču svih vremena.

  • mcjvc1 06.04.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare