To je to što me zanima!

Olivera Balašević poručila: 'Ratovi nas nisu učinili boljima'

Ali ni poezija nas nije oplemenila toliko da bi odustali od izdanja knjige Dodir svile u vrijeme dok uplašeni da ih nećemo imati po čemu pamtiti, carevi šiju nova odijela, napisala je Olivera uz simbol mira
Vidi originalni članak

Udovica preminule glazbene legende Đorđa BalaševićaOlivera Balašević (62) oglasila se nakon napada Rusije na Ukrajinu. U svojoj poruci spomenula je i knjigu pokojnog supruga, Dodir Svile.

POGLEDAJTE VIDEO:  

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ratovi nas nisu učinili boljima, ali ni poezija nas nije oplemenila toliko da bi odustali od izdanja knjige Dodir svile u vrijeme dok uplašeni da ih nećemo imati po čemu pamtiti, carevi šiju nova odijela... Planeta Zemlja, 23. veljače 2022. godine - napisala je Olivera uz bijelu golubicu koja je inače simbol mira.

Inače, Olivera je ranije izdala vlastitu knjigu pod nazivom 'Planeta Dvorište' čije stihove često povezuje sa svakodnevnim situacijama u svome životu. Tako je nedavno podijelila da je uspjela promijeniti gumu na svojoj perilici rublja te cijeli proces povezala s citatom iz knjige.

SPRETNA OLIVERA Balaševićeva supruga pohvalila se vještinom koju malo tko zna, majstor za kvarove joj ne treba

- Tko je lijepio gumu od bicikla na 'Planeti Dvorište', taj zna zalijepiti i gumu od veš mašine... nedjeljom kad pravi majstori odmaraju! - napisala je uz objavu.

POGLEDAJTE EMISIJU 24SATA O INVAZIJI UKRAJINE:

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • XM12 25.02.2022.

    Ja misli da se ova vise ne preziva Balasevic?!

  • Medo1314 25.02.2022.

    Hoće reći ono što je istina koju razumiju svi koji nisu ograničeni.

  • Crocitizen 24.02.2022.

    Hoćeš reći,za te tvoje na tvojoj strani...

Komentiraj...
Vidi sve komentare