To je to što me zanima!

Olivia Newton-John otpjevala pjesmu koju je napisala Tajči

Olivia se godinama bori s karcinomom dojke. Prije nekoliko godina povukla se s glazbene scene, no emotivan tekst koji je primila od Tajči ohrabrio ju je za povratak
Vidi originalni članak

Pjevačica Tatjana Cameron Tajči (50) niže uspjehe i u ovom neizvjesnom vremenu kada je pandemija korona virusa mnogim glazbenicima pomrsila planove. Surađivala je sa zvijezdom 'Briljantna' Olivijom Newton-John (72) na pjesmi 'Window in the Wall', čija je koautorica, a koju je Olivia otpjevala sa svojom kćeri Chloe Lattanzi (35).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Olivia Newton John je moj idol iz djetinjstva i apsolutno je obožavam. Najslađa je stvar u tome je to što je ovu pjesmu snimila s kćeri Chloe - napisala je Tajči na Instagramu i pohvalila se suradnjom.

Olivia se godinama bori s karcinomom dojke. Prije nekoliko godina povukla se s glazbene scene, no emotivan tekst koji je primila od Tajči ohrabrio ju je za povratak. 

Newton John se treći put bori s rakom, no ne želi odustati. S voditeljicom Gayle King (66) u emisiji 'This Morning' na CBS-u pričala je o bolesti. Pozvala ju je i u kuću te joj pokazala imanje na kojem uzgaja marihuanu.

TEŠKO JE BOLESNA Olivia Newton-John je šokirala odlukom: 'Ne želim se cijepiti'

Tvrdi kako joj je marihuana pomogla sa zdravstvenim problemima. Rak dojke dijagnosticiran ju je prvi put 1992., a 2013. doktori su joj rekli kako se proširio. 

A Tajči je nedavno objavila novu knjigu '(ne)Slomljena', a hrvatsku glazbenu scenu i dalje prati. 

- Volim pratiti i moje starije kolege kojima se divim kako su ostvarili lijepe i dugačke karijere usprkos svim teškoćama i krizama. Žao mi je da nisam češće doma i da se nemam priliku družiti s hrvatskim izvođačima. Stvarno ima vrhunskih glazbenika i bilo bi divno zajedno muzicirati - rekla je za tportal

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 19.03.2021.

    Pa što niste nedavno pisali kako je u nekoj vezi????? Onda je popunila prazninu.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare