To je to što me zanima!

Olivia Wilde zaželjela se divljeg seksa i zato se odlučila rastati

Navršila je 18 godina i u tajnosti se udala za Talijana Taa Raspolija. Status udane žene više joj nije visoko na listi prioriteta, sad se želi samo neobuzdano seksati
Vidi originalni članak

Talijanski princ Tao Ruspoli (35) bio joj je suprug osam godina. Kad je ona navršila 18 vjenčali su se u tajnosti. Sad je Oliviji Wilde (26) dosadilo biti u braku pa se odlučila rastati. Njen glasnogovornik potvrdio je informaciju o kraju ljubavne sreće.

- Već dugo imaju probleme u braku. Trudili su se popraviti stvari, no nije im pošlo za rukom - otkrio je izvor blizak paru.

Navodni povod za rastavu je to što zvijezda serije 'Dr. House' želi eksperimentirati u seksu. Intimni život u braku joj je postao predosadan pa je, po pisanju stranih medija, odlučila istražiti divlju stranu seksa.

Brak joj jednostavno više nije zabavan. Karijera joj je krenula uzlaznom putanjom i uz to je poželjela pustiti svoju divlju stranu na slobodu, rekao je bliski prijatelj glumice. 


Idi na 24sata

Komentari 38

  • DonaBarbara123 10.10.2012.

    ma od kud ste zakljucili da se zazeljela divljeg sexa... ako ga uopce nije imala onda normalno da ne zeli biti u takvom braku... odmah od muhe radite slona... ccccc

  • KanaanZg 09.02.2011.

    strasno koja glupaca!!!!ko da se nemoze sexati ludjacki i kad je u braku..sve je stvar dogovora!!!! Ubio bi se da se rastajem zbog sexa...nisam u braku zbog sexa!

  • JunFan 09.02.2011.

    Koja glupost... Gdje je to ona izjavila?...

Komentiraj...
Vidi sve komentare