To je to što me zanima!

Olja Vori otkrila: 'U Parizu i žene hvale moj modni izričaj'

U Parizu, gdje živimo, ne možeš naići na predrasude, nego samo na komplimente, a svakoj ženi gode komplimenti, pogotovo ako dolaze od žene, rekla je Olja Vori
Vidi originalni članak

Naravno da me suprug Igor pita za modni savjet. Zajedno shoppingiramo, za njega još i više nego za mene. Budući da djecu sami čuvamo, stalno smo zajedno, pa i u shoppingu.

Otkrila je to samo za Budi.IN Olja Vori (34), supruga našeg poznatog rukometaša Igora. Olja je u domaćim modnim krugovima poznata kao žena eklektičnog i jedinstvenog stila. Kaže kako se ne smatra hrabrom kad je moda u pitanju.

- Zar je biti hrabar kod nas kad si ono što jesi? Uvijek sam bila i ostala ista. U Parizu, gdje živimo, ne možeš naići na predrasude, nego samo na komplimente, a svakoj ženi gode komplimenti, pogotovo ako dolaze od žene. Ne obazirem se na tuđe komentare i poglede - kaže ova 34-godišnja magistra sestrinstva te dodaje kako je trenutačno prije svega - domaćica.

- S kćeri Nikom i sinom Petrom stalno pečem kolače, trudim se da je djeci zabavno - kaže Olja i otkriva da klinci imaju snažne karaktere te već sami znaju što im se sviđa, a što ne.

- Petar ima omiljene majice, a Nika haljine. Ona je kao princeza. Voli nakit, špangice, torbice... - govori Splićanka, koja nam je za nedavna posjeta Zagrebu pozirala na Gornjem gradu za naslovnicu Budi.IN-a, koji je na kioscima u subotu, 21. studenoga, samo uz 24sata. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • lep sam 23.11.2015.

    joj umiljena a ružna samo se po novinama gura

  • AnciSt 22.11.2015.

    olja,lako je tudim k..... gloginje mlatit!! svojom placom kao medicinska sestra da operes miljon guzica na radnom mistu ne bi imala ni za taj klobuk koji nosis na glavi! nesto para,par modnih casopisa i da vidis kako ideje frcaju!

  • lolitta 21.11.2015.

    a jesi li sigurna da ti to ne govore sarkasticno?

Komentiraj...
Vidi sve komentare