To je to što me zanima!

Olja Vori uskoro bi htjela dobiti prinovu: Priželjkujem curicu

Supruga Igora Vorija za Story je izjavila kako bi htjela da njihov sinčić Petar uskoro dobije brata ili sestru. Priželjkuje curicu, no najvažnije joj je da se dijete rodi zdravo
Vidi originalni članak

Supruga rukometaša Igora Vorija, Olja Vori, s dvoipolgodišnjim sinom Petrom pred malim ekranima prati Europsko rukometno prvenstvo u Srbiji i navija za Kauboje, piše Story. Splićanka, koja je četiri godine u braku s rukometnim reprezentativcem, ne krije da bi voljela da njihov Petar uskoro dobije brata ili sestru. Iako bi radije htjela curicu najvažnije joj je da se dijete rodi zdravo. Dodaje da je nimalo ne bi zabrinjavalo ukoliko bi im i drugo dijete bilo živahno poput Petra jer misli da bi s obzirom da je to izdržala bez problema mogla odgojiti i blizance.

Rukometaš je otkrio kako je maleni od njega nasljedio tu živahnu crtu te da su ga već sada usmjerili na sport tako što su ga upisali na nogomet i plivanje. Supružnici već gotovo tri godine žive u Hamburgu gdje Igor igra za rukometni klub HSV Hamburg. Izjavio je kako je ponekad romantičan, a Olja, koju je nedavno jedan domaći dnevni list uvrstio među pet najbolje odjevenih Hrvatica, ne krije da je suprug kada se najmanje nada iznenadi nekim ugodnim komentarom.

>>> Cijeli članak pročitajte u Storyju

Idi na 24sata

Komentari 3

  • vidovnjak 26.01.2012.

    da se dijete rodi zdrav..haha

  • Asterix 25.01.2012.

    Sretno !

Komentiraj...
Vidi sve komentare