To je to što me zanima!

Đimi i Šomi iz benda Neki to vole vruće: Još vrište za nama

ŽARE I PALE Iako su na sceni već 29 godina, duo Neki to vole vruće još je magnet za žene, koje im, kako tvrde i danas bacaju grudnjake i gaćice na pozornicu
Vidi originalni članak

Đimi i Šomi ponosni su što njihovu glazbu slušaju mladi koji se nisu ni rodili kad su bili na vrhuncu slave.

Svi pjevaju sve pjesme, čak i one koje nisu bile poznate. Rekao sam Đimiju, ovo ti je prilika da kao Mate Mišo Kovač digneš ruke i pustiš ljude da pjevaju, smije se Silvestar Dragoje Šomi (52). On će danas s kolegom Miroslavom Stanićem Đimijem (52) u zagrebačkom klubu promovirati novi singl “Čudesna žena”.

- Djevojke još vrište na koncertima, a na posljednjem su nam bacale grudnjake, gaćice i negliže. Kasnije je jedna došla u backstage tražiti da joj vratimo gaćice - smije se Đimi.

Kad su 1984. počeli karijeru, sve su cure imale postere Georgea Michaela i Andya Ridgeleya, pa je duo bio dočekan kao odgovor na Wham!. Pjesma “Californija” odmah je postala hit, a album “Neki to vole vruće“ gurnuo ih je prema vrhu pop scene. Drugom pločom “Jeans generacija” došli su do najšire publike. 


Zarazni refren najvećeg hita “Teška vremena, prijatelju moj” prelijevao se iz TV emisija u klubove i dvorane sve do prepune Male dvorane Doma sportova. Tijekom ‘90-ih su polako padali u drugi plan, a kad je ‘95. otišao Đimi, činilo se da se ne mogu nositi s mladim snagama cro dancea. No cro dance zvjezdice su se ugasile, a Šomi i Đimi su se vratili i izdaju novi album. 

Idi na 24sata

Komentari 93

  • 28.04.2024.

    Strašno...

  • 18.03.2014.

    Koliko su od tih gaćica i grudnjaka sami pokupovali i dali frendicama da ih "bace" na stage?

  • Stella81 16.03.2014.

    Joj decki,kak ste se pogubili...mislim ok pjesme,volim ih cuti,nostalgija,al vas dva......

Komentiraj...
Vidi sve komentare