To je to što me zanima!

Omiljena kraljičina snaha i njen suprug nisu mogli suzdržati suze na sprovodu Elizabete II.

Nije tajna da je Sophie Wessex bila kraljičina najdraža snaha, a navodno su se zbližile nakon smrti Elizabetine mlađe sestre, princeze Margaret
Vidi originalni članak

Princ Edward (58), najmlađi sin preminule kraljice Elizabete II. i njegova supruga Sophie (57), grofica od Wessexa, zaplakali su na kraljičinom sprovodu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Obuzeti emocijama oboje su kriomice maramicama brisali suze, a Edward kasnije i prstima, na kojima je imao bijele rukavice. Čak i nakon što su svi već sjeli kako bi poslušali govore, princ Edward još je brisao suze.

Nije tajna da je Sophie Wessex bila kraljičina najdraža snaha, a navodno su se zbližile nakon smrti Elizabetine mlađe sestre, princeze Margaret.

- Kraljica razgovara sa Sophie na način na koji je običavala razgovarati s princezom Margaret - izjavio je ranije kraljevski pomoćnik za britanske medije. 

Edward i Sophie u braku su od 1999. godine te imaju dvoje djece lady Louise Windsor (18) i Jamesa, vikonta Severna (14). Oni su također prisustvovali na sprovodu svoje bake.

PREMA ŽELJI KRALJA Cvjetni vijenac na kraljičinom lijesu ima posebnu simboliku

Od kad je kraljica preminula grofica od Wessexa stalno je prisutna u javnosti i , pojavljujući se niz puta kako bi zahvalila dobronamjernicima diljem zemlje.

Objavljeno je da će Sophie također naslijediti niz pokroviteljstava Njezinog Veličanstva. Vjerojatno će postati vojvotkinja od Edinburgha - titula koju je prije nosila kraljica. Do toga će doći kad princ Edward naslijedi titulu svoga oca, princa Filipa, vojvode od Edinburgha.

POGLEDAJTE VIDEO: SPROVOD UŽIVO

Idi na 24sata

Komentari 12

  • kriza 19.09.2022.

    Majka je majka bez obzira na godine,neka place

  • 19.09.2022.

    Kakvu sprdnju rade iz svega toga.

  • 19.09.2022.

    Cisto ne mozes vjerovat da je sin plako' na maminom sprovodu...Sta mu je doslo??

Komentiraj...
Vidi sve komentare