To je to što me zanima!

Omiljena sapunica devedesetih: Ovako danas izgleda Marisol

Njenu tužnu sudbinu i ljubavnu dramu pratili su obožavatelji diljem svijeta. Legendarna Marisol i danas se bavi glumom te se često pojavljuje u sapunicama
Vidi originalni članak

Plavokosa glumica Eriku Buenfil proslavila se ulogom Marisol, glavne junakinje telenovele koja je prije 20 godina bila iznimno popularna.

Marisol je bila djevojka koja je od posljedica nesreće u djetinjstvu imala ožiljak koji je neprestano prekrivala kosom, a kroz seriju prolazi kroz klasičan zaplet i rasplet jedne 'sapuničarske' radnje.

Glumica je u stvarnom životu krajem osamdesetih zbog ljubavi pala u depresiju i postala ovisna o alkohola. Život joj se preokrenuo nakon spomenute uloge.

- To mi je bila jedna od najdražih serija koje sam snimila, na setu smo se uvijek dobro zabavljali i smijali - rekla je prije nekoliko godina.

Danas Erika ima 52 godine, živi u Meksiku, i dalje izgleda privlačno te glumi u sapunicama koje su ju svojevremeno proslavile.

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • mrvica21 06.09.2017.

    Ni lijepa ni ružna. Prosječna žena, izgleda primjereno svojim godinama.

  • MODRA GALICA 06.09.2017.

    zašto nas na ovih par osnovnih programa godinama siluju najprije sa nekom američkom santa barbarom zatim 10 godina meksičke tuge i plača i sad zadnjih 10 turske isil mašinerije?

  • Mthesecond 06.09.2017.

    Sad se malo podsjetio te serije (nju pamtim,bojao sam se za nju,što i kako će proći,preživjeti tu sapunicu,tu radnju...hahaha..siroče bila,ko djevojče s žigicama :) I bilo je vjenčanje na kraju,happy end i Enrike Iglesias pjevao špicu na kraju :))) Uff koliko je taj dan bilo suza radosnica kod naših kućanica,sapuničarki,ženske čeljadi :)) Toliki stres oko nje i na kraju sve izašlo na dobro :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare