To je to što me zanima!

Omiljeni božićni film skrivao je cijelo vrijeme pravu istinu?

Internetski forumaši su pokrenuli temu i zaključili da je obitelj namjerno ostavila Kevina kod kuće te da se to može primijetiti iz nekoliko suptilnih poteza scenarista
Vidi originalni članak

Prošlo je punih 30 godina otkako je snimljen film 'Sam u kući', neizostavan dio blagdanske priče. Glavna zvijezda, Macaulay Culkin (39), imao je samo 10 godina kada je film izašao, a glumac je u filmu utjelovio 8-godišnjeg Kevina McCallistera koji igrom slučaja ostane sam u kući.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pošto je njegova obitelj velika, roditelji ga zaborave prilikom spremanja za put. Dječak ubrzo postane meta provalnika koji žele opljačkati njegov dom, a on čini sve kako im to ne bi dopustio. 

Kao i sav popularni sadržaj na svijetu, i 'Sam u kući' postao je žrtva teorija zavjera na internetskim forumima. Tako su korisnici Reddita pokrenuli temu i zaključili da je obitelj namjerno ostavila Kevina kod kuće te da se to može primijetiti iz nekoliko suptilnih reakcija. 

VAŽAN DETALJ Otkrili kako je Kevin ostao sam u kući: 'Gledam film 50. put...'

- Njegova obitelj nekoliko je puta povjeravali popis dok su dijelili karte, tako da Kevin nije ni bio na popisu - tvrdi jedan od forumaša. 

Nakon objavljenog statusa, neki su otišli još dalje pa su započeli raspravu o tome i je li Kevinov otac možda namjerno poslao lopove. 

Idi na 24sata

Komentari 44

  • jabuka5 26.12.2020.

    šta blesate, film je krasan i svaki Božić ga rado gledamo ,,samo nema filmova o malom Isusu , pa o Gospi , pa mojsije itd.....krščanska katolička Hrvatska probudi se

  • 26.12.2020.

    iskreno to je i moja teorija sve ove godine, kad pogledate pocetak svakog filma dodete do zaključka da je mali Kevin u biti seronja i da ga namjerno "zaboravljaju"

  • yugo_1 26.12.2020.

    Ne zelim nikog uvrijediti ali ovo je najgluplji clanak sto sam procitao u svom zivotu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare