Show

Komentari 44

Omiljeni božićni film skrivao je cijelo vrijeme pravu istinu?

Omiljeni božićni film skrivao je cijelo vrijeme pravu istinu?

Internetski forumaši su pokrenuli temu i zaključili da je obitelj namjerno ostavila Kevina kod kuće te da se to može primijetiti iz nekoliko suptilnih poteza scenarista

Prošlo je punih 30 godina otkako je snimljen film 'Sam u kući', neizostavan dio blagdanske priče. Glavna zvijezda, Macaulay Culkin (39), imao je samo 10 godina kada je film izašao, a glumac je u filmu utjelovio 8-godišnjeg Kevina McCallistera koji igrom slučaja ostane sam u kući.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pošto je njegova obitelj velika, roditelji ga zaborave prilikom spremanja za put. Dječak ubrzo postane meta provalnika koji žele opljačkati njegov dom, a on čini sve kako im to ne bi dopustio. 

Home Alone

Kao i sav popularni sadržaj na svijetu, i 'Sam u kući' postao je žrtva teorija zavjera na internetskim forumima. Tako su korisnici Reddita pokrenuli temu i zaključili da je obitelj namjerno ostavila Kevina kod kuće te da se to može primijetiti iz nekoliko suptilnih reakcija. 

- Njegova obitelj nekoliko je puta povjeravali popis dok su dijelili karte, tako da Kevin nije ni bio na popisu - tvrdi jedan od forumaša. 

Nakon objavljenog statusa, neki su otišli još dalje pa su započeli raspravu o tome i je li Kevinov otac možda namjerno poslao lopove. 

Najčitaniji članci