To je to što me zanima!

Omiljeni poni kraljice Elizabete II. na sprovodu je nosio njenu maramu, došao se oprostiti...

Njezino Veličanstvo cijeli je život voljelo konje, a prvoga je dobila s četiri godine. Kraljica je jahala i posjedovala stotine konja tijekom svoje vladavine, ali nekolicina posebnih ostavila je trajan dojam
Vidi originalni članak

Pokojna kraljica Elizabeta II. voljela je životinje, posebno konje, a upravo je njen poni imao posebnu ulogu na sprovodu. Mnogi su primijetili simboličan detalj koji je nosio na posljednjem pozdravu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Promatrač je uočio na fotografiji nešto što izgleda kao jedna od kraljičinih marama za glavu izloženu na sedlu njezinog voljenog ponija Carltona Lime Emme tijekom procesije do službenog pogreba.

Kraljica je prethodno nosila šal dok je jahala istog crnog ponija u Windsoru na fotografijama iz 2015. koje je objavio Daily Mail.

Poni Emma je sada stajala kod dvorca Windsor kako bi gledala povorku kraljice Elizabete dok je njezin lijes odlazio na posljednje putovanje do kapelice St. Jurja.

 

Kraljičini korgiji, Sandy i Muick, također su pozdravili pogrebnu povorku u dvorcu Windsor uoči kraljičine službe u kapelici.

Četiri konja koja su predvodila kraljičin državni sprovod imala su posebnu povijest s britanskom kraljevskom obitelji, budući da su među osam konja koje je Kraljevska kanadska konjička policija poklonila kraljici od 1969., prema Royal Centralu i londonskom Timesu.

KANADSKA DELEGACIJA Otkrili zašto je zvijezda hit serije 'Uvod u anatomiju' bila pozvana na sprovod kraljice

Četiri od tih konja - George, Elizabeth, Darby i Sir John - predvodili su povorku s kraljičinim lijesom iz Westminsterske opatije.

Njezino Veličanstvo cijeli je život voljelo konje, a prvoga je dobila s četiri godine. Kraljica je jahala i posjedovala stotine konja tijekom svoje vladavine, ali nekolicina posebnih ostavila je trajan dojam.

POGLEDAJTE VIDEO: ENGLEZI O KRALJICI

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 22.09.2022.

    Poni se sjecao dana jahanja sa kraljicom,,,ali nema veze ima princeza na dvoru koje vole crne pastuhe pa ce jahanja ne manjkati

Komentiraj...
Vidi sve komentare