Obavijesti

Show

Komentari 16

VIDEO Kraljičin omiljeni poni gledao pogrebnu povorku: 'Emma se pokušala nakloniti'

VIDEO Kraljičin omiljeni poni gledao pogrebnu povorku: 'Emma se pokušala nakloniti'
7

Kraljica je cijeli život obožavala konje, a prvog je dobila kada je imala četiri godine. Elizabeta II. je jahala  i posjedovala stotine konja tijekom svoje vladavine

VIDEO

Dirljiv video isječak kraljičinog omiljenog ponija kako gleda pogrebnu povorku brzo se proširio internetom. Vjerni poni kraljice Elizabete II. zove se Emma. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

[TOP 3 VIJESTI DANA] 24sata na ispraćaju kraljice Elizabete II: ‘Bila mi je šefica 32 godine, jako sam tužna’ 01:16

Poni kojeg je kraljica jahala čak i u svojim devedesetima, stajao je ispred dvorca Windsor te je gledao kako lijes kraljice prolazi na putu do kapelice St. George. 

@brittoker The Garter King of Arms proclaims the styles and titles of Queen Elizabeth II as her body is lowered into the Royal Vault. #RoyalVault #Windsor #QueensFuneral #StGeorgesChapel #Fyp #RoyalFamily #StateFuneral #GoodBye #Funeral #QueenElizabeth ♬ Emotional Piano Instrumental In E Minor - Tom Bailey Backing Tracks

Voljeni poni, punog imena Carlton Lima Emma, ​​kojeg je kraljica jahala u svojim devedesetima, stajao je ispred dvorca Windsor dok je lijes Njezinog Veličanstva bio na posljednjem putu do kapelice Svetog Jurja. Tamo je kraljica položena pokraj njenog  supruga, princa Philipa

Snimka s pogrebne povorke prikazuje Emmu u crnom kaputu dok gleda kako prolazi kraljičin lijes u mrtvačkim kolima. Video je na TikToku u četiri sata skupio više od 2.7 milijuna pregleda. Mnoge je prizor s ponijem raznježio.

Britain's Queen Elizabeth II rides Balmoral Fern, a 14-year-old Fell pony, in Windsor Home Park

- Rekla je zbogom; Rasplakala sam se; Emma se pokušala i nakloniti; Emma je našla način kako da kažem zbogom svojoj kraljici; Ovo me slomilo, kada sam vidjela Emmu i korgije, suze su mi potekle; Ovo je tako tužno; Nisam ovo očekivala, jako me rastužilo - samo su neki od komentara na video.

Buckingham Palace Royal Animals exhibition

U povorci su sudjelovala i četiri konja koja imaju posebnu povijest u britanskoj kraljevskoj obitelji. Kraljevska kanadska konjička policija poklonila je kraljici osam konja u periodu od 1969. godine. Četiri od tih osam konja, George, Elizabeth, Darby i Sir John, i dalje su živi te su danas bili u povorci koja je pratila kraljičin lijes.

Kraljica je cijeli život obožavala konje, a prvog je dobila kada je imala četiri godine. Elizabeta II. je jahala  i posjedovala stotine konja tijekom svoje vladavine. Kraljičin glavni konjušar Terry Pendry rekao je prije dvije godine da je Emma jedan od najdražih kraljičinih konja. Emma je također sudjelovala u proslavi kraljičina platinastog jubileja.

Buckingham Palace Royal Animals exhibition

Osim Emme, pogrebnu povorku su gledali i kraljičini psi, korgiji Sandy i Muick.

State funeral and burial of Queen Elizabeth

 Princ Andrew (62) , vojvoda od Yorka, pomazio je kraljičine korgije dok su čekali da lijes pokojne kraljice Elizabete II. dođe na njeno posljednje počivalište u dvorac Windsor.

FOTO Emotivni Charles potpuno se slomio na majčinu pogrebu
FOTO Emotivni Charles potpuno se slomio na majčinu pogrebu

Sandy i Muick bili su posljednji psi koje je kraljica posjedovala, a dobila ih je na poklon od vojvode od Yorka prošle godine, unatoč tome što je Njezino Veličanstvo reklo da više neće udomljavati ljubimce u slučaju da ona umre.

POGLEDAJTE VIDEO: SPROVOD UŽIVO

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Oskarovka Michelle Yeoh otkrila da je postala baka: 'Čudo! Ne mogu opisati koliko sam sretna'
NA PRVI DAN NOVE GODINE

Oskarovka Michelle Yeoh otkrila da je postala baka: 'Čudo! Ne mogu opisati koliko sam sretna'

Glumica se u srpnju 2023. godine udala za Jeana Todta. Sada su njezin posinak i njegova supruga dobili svoje prvo dijete

Novi detalji o smrti Matthewa Perryja: Liječnici ga oživljavali u vodi, nisu ga prebacili u bolnicu
TRAGIČNA SMRT 'PRIJATELJA'

Novi detalji o smrti Matthewa Perryja: Liječnici ga oživljavali u vodi, nisu ga prebacili u bolnicu

Liječnici su pokušali spasiti Perryja dok je još bio u jacuzziju, no pokušaji da ga ožive bili su neuspješni te su ga proglasili mrtvim na mjestu događaja, pišu strani mediji
Preminuo legendarni Milo Hrnić
u 74. GODINI

Preminuo legendarni Milo Hrnić

Hrnić je prodao više od milijun nosača zvuka, izdao je 20 albuma i preko 200 pjesama