To je to što me zanima!

On je 'tata od formata': Bruce Willis na manikuri kod kćerkice

Iz braka s glumicom Demi Moore ima tri odrasle kćeri - Tallulah , Scout LaRue i Rumer koje na svojim profilima na društvenim mrežama redovito objavljuju 'vrući' sadržaj
Vidi originalni članak

Brucea Willisa (62) publika prvenstveno zna kao 'opakog frajera uvijek spremnog za akciju, ali kad se reflektori ugase američki glumac samo je jedan jako poslušan tata koji udovoljava svakom prohtjevu svoje kćerkice Mabel (5).

Poznati šarmer spreman je učiniti sve kako bi njegova mezimica bila sretna i zadovoljna pa joj je dozvolio da mu 'uredi' nokte.

Fotografijom druženja tate i kćerkice na društvenoj mreži pohvalila se glumčeva supruga, britanski model i glumica Emma Heming Willis (39).

Inače, iz braka s glumicom Demi Moore (55) ima tri odrasle kćeri - Tallulah (24), Scout LaRue (26) i Rumer (29) koje na svojim profilima na društvenim mrežama redovito objavljuju 'vrući' sadržaj.

Tako je, na primjer, Tallulah objavila fotku na kojoj sestrama pozira gola u kadi. Fotografija je zaprepastila njezine pratitelje, a mnogi su se zapitali što je sljedeće što će se naći na profilima kćeri poznatog glumačkog para.

U braku s Emmom Heming Willis dobio je kćerkice Mabel Ray i Evelyn Penn (3).

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • medeki 18.01.2018.

    Vidi dede kako uživa u unukama. Žalim ove tri cure u kadi. One nisu imale tako brižne tatu i mamu. Tata i mama su imali previše posla oko vlastitog ljubavnog života!

  • kung fu panda 18.01.2018.

    Kad će opet umrijeti muški

  • 18.01.2018.

    dobro mu leži uloga opasnih tipova

Komentiraj...
Vidi sve komentare