To je to što me zanima!

Ona zna kako uživati: Nakon Ibize, Maja se sunča u Miamiju

Poslije nastupa u Makarskoj u petak, Maja Šuput 'skočila' je do Miamija čime se pohvalila 'fotkama' na Instagramu. Njezini fanovi zaključili su da nikad ne spava
Vidi originalni članak

Buđenje, dobro jutro, napisala je Maja Šuput (35) pokraj fotografije na kojoj sjedi na rubu bazena u crnom bikiniju. Pjevačica se zaputila u Miami netom nakon nastupa u Makarskoj pa su se njeni obožavatelji zapitali spava li ona ikada. 

To da je Maja uvijek 'u pokretu' nije nikakva novost. Gotovo svaki slobodan trenutak pjevačica iskoristi na putovanja, a najdraži su joj svjetski 'party' gradovi. 

Tako je početkom listopada bila i na Ibizi, čime se također pohvalila jednom fotografijom u bikiniju pored jacuzzija te 'fotkama' iz večernjeg izlaska za koji je odjenula prozirnu čipkastu haljinu. 

Instagram

Prije tri tjedna, Šuputica je posjetila Veneciju, a prije toga bila je, također, na Ibizi. 

- Majo, ti si carica. Živiš kao ministar - napisala joj je kolegica Pamela Ramljak

Idi na 24sata

Komentari 72

  • Viktorija0107 05.11.2015.

    Ništa ne piše a s kim to toliko putuje .Pa nije valjda da putuje sirotica sama ?

  • 04.11.2015.

    nemojte me krivo shvatit, nisam ljubomorna, al zar ona zaista tako dobro zarađuje da može sebi sve to priuštit plus puste plastične operacije. Ako se tako dobro živi od pjevanja zašto onda takvima plaćamo osiguranje?

  • izzadra 04.11.2015.

    majo,stvarno znas gustat svaka cast imas para,pa mozes i neka.zasluzila si cupkanjem po koncertima,triba to izdrzat, ali sestro sto si to napravila od sebe!? izgledas plasticno i svo to kvarcanje po solarijima,vidi se,a nije lipo vidit.pariš mrkva.s botoxom pa ima sunca! :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare