To je to što me zanima!

One Direction, u novom spotu sve vrvi kadrovima Z. Malika

Treći singl s nedavno objavljenog petog albuma pun je kadrova iz života i rada benda u zadnjih pet godina, a ima i dosta kadrova bivšeg člana Zayna Malika
Vidi originalni članak

Novi je spot grupe One Direction poprilično nostalgičan. Naime, u spotu za pjesmu ‘History’ , inače treći singl s nedavno objavljenog  petog albuma, puno je kadrova iz života i rada benda u zadnjih pet godina. To, naravno, znači i da je dosta kadrova bivšeg člana Zayna Malika , koji je prošle godine napustio grupu i krenuo u samostalnu karijeru. Inače, kao što smo javljali, kvartet će cijele ove godine pauzirati, a nije potpuno jasno hoće li, kako i kada nastaviti s radom.

Podsjetimo, grupu je 2010., osnovao utemeljitelj 'X Factora', Simon Cowell, uvjeren da svijetu treba novi boy bend. Sastavio ga je od pet kandidata prijavljenih na 'X Factor', bili su to: Harry Styles, Zayn Malik, Liam Payne, Niall Horan i Louis Tomlinson. Uspjeh je bio strelovit pa je Sunday Times procijenio da dečki vrijede oko 70 milijuna funti, što je oko 700 milijuna kuna.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Marina1204 27.01.2016.

    Predivni ljudi, predivan spot i predivna pjesma.

  • napoleonov sin 27.01.2016.

    boy bandove nisam nikad volio ,jedino east 17 su valjali .

Komentiraj...
Vidi sve komentare