To je to što me zanima!

Oni su po slušanosti odmah iza Severininog ljetnog hita...

Temperature iznad 30 stupnjeva, djevojke u kratkim hlačicama i vrući ljetni ritam dobitna su kombinacija za zaljubljivanje, a Ljubavnici to jako dobro znaju
Vidi originalni članak

Pjesma koja je u manje od tjedan dana postigla preko 120.000 pregleda na službenom YouTube kanalu svakako je hit koji ćete čuti na svim nezaboravnim ljetnim partijima. Oni se zovu Ljubavnici, a pjesma 'Oko 'zeleno i trenutno je u top 10 najslušanijih hrvatskih pjesama na YouTube-u. 

Temperature iznad 30 stupnjeva, djevojke u kratkim hlačicama i vrući ljetni ritam dobitna su kombinacija za zaljubljivanje, a Ljubavnici to jako dobro znaju. Ako k tome još dodate i zelene oči, osim nove ljubavi imate i novi ljetni hit. 'Oko zeleno' nova je pjesma iz pera Maria Regelje, frontmena benda. 

- Ne znam zašto, ali zelene oči su mi oduvijek bile fascinantne, ima ih toliko različitih i neobično su posebne, a većina takvih pjesama je tužna, a ja sam želio razveseliti i rasplesati sve zelenooke djevojke, zaslužile su - uz smiješak nam je rekao Mario koji osim teksta potpisuje i glazbu za 'Oko zeleno' te dodao: 'Naravno, ovo je pjesma za sve naše prekrasne djevojke, nikoga ne isključujemo'.

A da je pjesma zarazna za sve djevojke vidimo u spotu u kojem su atmosferu do usijanja dovele cure iz plesnog studija Escape koje sigurno prepoznajete iz showa Tvoje lice zvuči poznato. 

- Nama je ovo posao, mi plešemo svakodnevno, ali je snimanje ovog spota bilo stvarno jako zabavno! Dečki su super, super, super i odlični su glazbenici. Nadamo se da će nas se sjetiti kada će rasprodavati pune dvorane - rekle su Escape djevojke. 

Osim obožavatelja, kojih je svakom novom pjesmom sve više, dečke sve više prepoznaje i struka pa je na ovoj pjesmi i spotu radila vrhunska ekipa.  Produkciju potpisuje Luka Kovačić, a za video je zaslužan Luka Grgas iz Grgas studija.  Prekrasni kadrovi spota snimali su se na Riverside Golfu Zagreb, a da bi i naši dečki i cure izgledali prekrasno pobrinuo se naš poznati stilist Ivan Friščić dok je za stajling kose zaslužan poznati slovenski prvak Patrik Trol

- Dok će svi plesati na 'Oko zeleno' ovo ljeto, mi ćemo naporno raditi jer vam uz nastupe pripremamo i neke nove pjesme - otkrio je Mario. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare