Obavijesti

Show

Komentari 0

Oni su po slušanosti odmah iza Severininog ljetnog hita...

Oni su po slušanosti odmah iza Severininog ljetnog hita...
3

Temperature iznad 30 stupnjeva, djevojke u kratkim hlačicama i vrući ljetni ritam dobitna su kombinacija za zaljubljivanje, a Ljubavnici to jako dobro znaju

VIDEO

Pjesma koja je u manje od tjedan dana postigla preko 120.000 pregleda na službenom YouTube kanalu svakako je hit koji ćete čuti na svim nezaboravnim ljetnim partijima. Oni se zovu Ljubavnici, a pjesma 'Oko 'zeleno i trenutno je u top 10 najslušanijih hrvatskih pjesama na YouTube-u. 

Temperature iznad 30 stupnjeva, djevojke u kratkim hlačicama i vrući ljetni ritam dobitna su kombinacija za zaljubljivanje, a Ljubavnici to jako dobro znaju. Ako k tome još dodate i zelene oči, osim nove ljubavi imate i novi ljetni hit. 'Oko zeleno' nova je pjesma iz pera Maria Regelje, frontmena benda. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ne znam zašto, ali zelene oči su mi oduvijek bile fascinantne, ima ih toliko različitih i neobično su posebne, a većina takvih pjesama je tužna, a ja sam želio razveseliti i rasplesati sve zelenooke djevojke, zaslužile su - uz smiješak nam je rekao Mario koji osim teksta potpisuje i glazbu za 'Oko zeleno' te dodao: 'Naravno, ovo je pjesma za sve naše prekrasne djevojke, nikoga ne isključujemo'.

A da je pjesma zarazna za sve djevojke vidimo u spotu u kojem su atmosferu do usijanja dovele cure iz plesnog studija Escape koje sigurno prepoznajete iz showa Tvoje lice zvuči poznato. 

- Nama je ovo posao, mi plešemo svakodnevno, ali je snimanje ovog spota bilo stvarno jako zabavno! Dečki su super, super, super i odlični su glazbenici. Nadamo se da će nas se sjetiti kada će rasprodavati pune dvorane - rekle su Escape djevojke. 

Osim obožavatelja, kojih je svakom novom pjesmom sve više, dečke sve više prepoznaje i struka pa je na ovoj pjesmi i spotu radila vrhunska ekipa.  Produkciju potpisuje Luka Kovačić, a za video je zaslužan Luka Grgas iz Grgas studija.  Prekrasni kadrovi spota snimali su se na Riverside Golfu Zagreb, a da bi i naši dečki i cure izgledali prekrasno pobrinuo se naš poznati stilist Ivan Friščić dok je za stajling kose zaslužan poznati slovenski prvak Patrik Trol

- Dok će svi plesati na 'Oko zeleno' ovo ljeto, mi ćemo naporno raditi jer vam uz nastupe pripremamo i neke nove pjesme - otkrio je Mario. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac