To je to što me zanima!

'Ono': Što su kritičari rekli o jednom od očekivanijih horora?

Stvarno malo filmova uspije toliki utjecaj napraviti na toliko kritičara u toliko kratkom vremenu. Izgleda da nam je nakon 'suhog ljeta' napokon u kina došao istinski hit
Vidi originalni članak

Prve kritike su stigle za nadolazeći horor 'Ono' i čini se kako je kritika poludjela za tim filmom. Na kritičarskoj stranici Rotten Tomatoes film trenutačno drži impresivnih 100%, što znači da ga preporučuju svi recenzenti.

No kako ne bi bilo zablude, valja reći da ga nije recenzirala samo jedna osoba ili možda dvije, već je to rezultat 31 kritike s jedinstvenim mišljenjem.

- Jeza koja vam je plazila uz kičmu dok ste se skrivali od čudovišta u djetinjstvu je ponovno ovdje - konstatirao je Julian Roman s Movie Weba.

Drugi kritičari su bili barem jednako darežljivi s ocjenom filma, iako su dodali čudne rečenice.

- Film vrhunski prikazuje stravu djece koja su prisiljena suočiti se sa svijetom kojeg ta djeca ne zanimaju. No koliko god puta Pennywise iskočio iz nekog kutka, nemoguće je osloboditi se osjećaja da smo sve to vidjeli - napisao je Eric Kohn iz Indiewirea.

Doduše, kako je u klaun iz televizijske serije iz 1990. godine još u mnogim našim noćnim morama, tako je posve jasno zašto se čini da smo sve to već vidjeli.

A klaun Pennywise se izgleda pojavio i kod nas. Korisnica s Twittera, misteriozna munjevita @zvjeronika, primijetila je sablasne crvene balone koji nagovještaju klauna i u Zagrebu.

Klaun možda je tu negdje, a ako ga ne vidite danas, pronaći ćete ga u filmu 'Ono'. Najsablasniji horor ove godine možete već od sutra pogledati u svim boljim kinima, u distribuciji Blitzfilma.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • PABLO_1 08.09.2017.

    Glupost,aj bok!

  • Smartass81 08.09.2017.

    Pravi horor je stanje u Lijepoj našoj! Vjerodostojno

  • Splicanka'92 08.09.2017.

    Jedva cekam ic gledat, mislim da se u splitu danas pocinje prikazivati.... 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Komentiraj...
Vidi sve komentare