To je to što me zanima!

Opća opasnost je za koncert 16. studenog rasprodala parter

Kao poseban glazbeni gost koncert će svojim nastupom otvoriti mladi zagrebački autorski bend Magnar, pobjednik natječaja 'Karta do budućnosti'
Vidi originalni članak

Opća opasnost će 16. studenog zabavljati publiku u Domu sportova. Bit će to njihov najveći i jedini ovogodišnji samostalni koncert u Zagrebu, a dodatna posebnost je i to što će zajedno s publikom proslaviti 27 godina postojanja benda.

Veliki interes za koncertom potvrđen je još ljetos kada se trećina kapaciteta razgrabila već u prvim danima prodaje. Parter je rasprodan, a preostao je još samo mali broj ulaznica za tribinu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kao poseban glazbeni gost koncert će svojim nastupom otvoriti mladi zagrebački autorski bend Magnar, pobjednik natječaja 'Karta do budućnosti'.

'ZVIJEZDE PJEVAJU' Katarina i Pero cijeli studio su uzdrmali pa ispali iz natjecanja

- Svi smo pod izrazito velikim dojmovima. Zahvalni smo organizatorima natječaja na ovakvoj nevjerojatnoj prilici, a prije svega na tome što imamo priliku biti dio ovakve podržavajuće i otvorene zajednice. Upoznali smo divne ljude tijekom zadnjih mjesec dana i shvatili koliko ljubav prema glazbi može povezati ljude i zasjeniti natjecateljski aspekt cijelog ovog događaja - izjavili su pobjednici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Papatest 07.11.2019.

    Sada još samo da prodaju i tribine

  • audi 2.0 07.11.2019.

    Vidimo se ;) 👍👍👍👍👍

  • 07.11.2019.

    ....ROCKajjjjjjj..;-)..odlični su....

Komentiraj...
Vidi sve komentare