Show

Komentari 3

Opća opasnost je za koncert 16. studenog rasprodala parter

Opća opasnost je za koncert 16. studenog rasprodala parter

Kao poseban glazbeni gost koncert će svojim nastupom otvoriti mladi zagrebački autorski bend Magnar, pobjednik natječaja 'Karta do budućnosti'

Opća opasnost će 16. studenog zabavljati publiku u Domu sportova. Bit će to njihov najveći i jedini ovogodišnji samostalni koncert u Zagrebu, a dodatna posebnost je i to što će zajedno s publikom proslaviti 27 godina postojanja benda.

Veliki interes za koncertom potvrđen je još ljetos kada se trećina kapaciteta razgrabila već u prvim danima prodaje. Parter je rasprodan, a preostao je još samo mali broj ulaznica za tribinu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kao poseban glazbeni gost koncert će svojim nastupom otvoriti mladi zagrebački autorski bend Magnar, pobjednik natječaja 'Karta do budućnosti'.

- Svi smo pod izrazito velikim dojmovima. Zahvalni smo organizatorima natječaja na ovakvoj nevjerojatnoj prilici, a prije svega na tome što imamo priliku biti dio ovakve podržavajuće i otvorene zajednice. Upoznali smo divne ljude tijekom zadnjih mjesec dana i shvatili koliko ljubav prema glazbi može povezati ljude i zasjeniti natjecateljski aspekt cijelog ovog događaja - izjavili su pobjednici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci