To je to što me zanima!

Opća opasnost stiže u Boogaloo

Opću opasnost osnovali su dvojica mladića iz Županje, Slaven Živanović i Pero Galić 1992. godine. Pridružili su im se Igor Kolić i Silvio Soljačić na gitarama, Eugen Nemet na bubnjevima i Ivan Nol na bas gitari
Vidi originalni članak

Opća opasnost zasvirati će 02.12.2023 u zagrebačkom klujbu Boogaloo. Energični Slavonci već su nekoliko puta svirali na pozornici Boogaloo kluba i svaki puta ostavili srce na bini.

PROVOD NA ČETIRI RIJEKE FOTO Opća opasnost raspjevala je i rasplesala brojnu publiku na festivalu 'Dani piva Karlovac'

Opću opasnost osnovali su dvojica mladića iz Županje, Slaven Živanović - Žiža i Pero Galić 1992. godine. Pridružili su im se Igor Kolić i Silvio Soljačić na gitarama, Eugen Nemet na bubnjevima i Ivan Nol na bas gitari. Početkom devedesetih bend Opća Opasnost izazivao je poprilično zanimanje na hrvatskoj rock-sceni, pa organizatori velikog spektakla grupe Whitesnake u Hrvatskoj 2008.g. baš njima upućuju pozivnicu da nastupe kao support bend ovim rock legendama. 

Županjski rokeri nakon mnogih nastupa na festivalima i koncertima ne prestaju nizati uspjehe. Njihov album 'Rocker... To sam ja' nominiran je za nagradu Porin u kategoriji 'Najbolji album rock glazbe', što dokazuje da struka i publika Opću Opasnost smatraju jednim od naših najboljih rock sastava.

Bend prima i međunarodnu nagradu Fender-Roland Awards po izboru publike za najbolji Rock bend 2010. godine u Hrvatskoj što dokazuje prisutnost njihove glazbe. 2011. ponovno nastupaju kao support ispred slavnog Bon Jovi-a, a potom se nižu koncerti širom Hrvatske. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare