To je to što me zanima!

Mia Negovetić će vas očarati Sinatrinim božićnim klasikom

OPET BRILJIRA Pobjednica prve sezone 'Zvjezdica' ponovno oduševljava. Talentirana Mia razveselila je svoje brojne obožavatelje božićnim evergreenom
Vidi originalni članak

Mia Negovetić (14) je nakon niza uspješnih nastupa u Hrvatskoj, ali i SAD-u te sinkronizacije Disneyevog animiranog filma Vaiana, snimila zadivljujući video u kojem je u suradnji sa Scifidelity Orchestrom obradila poznati božićni evergreen "Have Yourself a Merry Little Christmas" koji je u originalu izveo Frank Sinatra.

Mia je ovom prigodom izjavila da u novoj godini svima želi puno ljubavi, zdravlja i svega lijepog što ih u životu ispunjava te da svako dijete ima osmijeh na svome licu, a ne suze.

U planu ima izdavanje prvog singla o kojem još ne želi puno pričati nego uz osmijeh kaže, 'sve u svoje vrijeme'. 

Uživajte u Mijinom glasu i božićnoj čaroliji ovog predivnog covera.

Ovog ljeta Mia se pojavila u američkom showu 'Little Big Shots' kod Stevea Harveya, a američka javnost za njom je potpuno poludjela.

Tamo je izvela Beyonceinu pjesmu 'Listen', a snimka nastupa podijeljena je na službenoj Facebook stranici showa. Mijinu izvedbu pogledalo je četiri milijuna ljudi.

 

Idi na 24sata

Komentari 87

  • mary_s 21.12.2016.

    ova djevojčica je prekrasna i osim toga prelijepo pjeva... želim joj uspješnu karijeru, ali i sretan život i da ostane dijete još dugo...

  • Miške 19.12.2016.

    Mia je anđeo.

  • plik 19.12.2016.

    sad kad malo gledam, kolko razdora oko nekoga toko si jos prav ni rit ne zna obrisati.. to je u cijeloj prici jedino "zadivljujuce".. :)))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare