To je to što me zanima!

Opet će snimati: 'Twin Peaks' ipak će dobiti treću sezonu

ISPUNILA JE OBEĆANJE U zadnjoj epizodi 1991. duh Laure Palmer rekao je ‘vidimo se za 25 godina’. Novi nastavci serije dolaze 2016. godine
Vidi originalni članak

Idemo dalje, dragi moji prijatelji. Twin Peaks se vraća na televiziju, potvrdio je redatelj David Lynch (69).

Najavljeno snimanje kultne serije koja je osvojila tri Zlatna globusa prekinuto je u travnju jer Showtime televizija Lynchu nije ponudila dovoljno novca.

- Jako nam je žao. Mislili smo da svi izgaramo za novim nastavcima. Nadamo se da ćemo postići dogovor - poručili su tada s televizije. Ne samo da su sada redatelju dali dovoljno novca nego će se snimati i više od devet epizoda koliko je prvotno bilo najavljeno.

- Ova šalica kave je ukusnija nego ikad prije - rekao je David Nevins, šef Showtimea, referirajući se na slavnu rečenicu iz serije. Zbog vraćanja na set uzbuđen je i Kyle MacLachlan (55). On će ponovno utjeloviti detektiva Dalea Coopera koji istražuje ubojstvo tinejdžerice Laure Palmer.

- Lijepo je vratiti se kući. Ovo nije san, ovo je stvarnost. Dobrodošao natrag ‘Twin Peaks’ - rekao je glumac. Serija će se početi prikazivati 2016. Zadnja epizoda prikazana je u lipnju 1991., a Laurin duh tada je šapnuo agentu Daleu: “Vidimo se ponovno za 25 godina”. Godinu poslije snimljen je i film “Twin Peaks: Vatro hodaj sa mnom” koji se bavio posljednim tjednom Laurina života.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • mutna77 17.05.2015.

    ma ko to ce to vise gledat

  • njanja23 17.05.2015.

    Super!

  • fumarci 17.05.2015.

    Obozavao sam ovu seriju, jedino Kraj je bio nekako glup I bezveze

Komentiraj...
Vidi sve komentare