To je to što me zanima!

Je li ovo Olivera? Fanovi tvrde da se nekad zvala drugačije, isplivao stari video iz kafane

Olivera je izgradila turbofolk karijeru, a još poznatija je postala otkako je počela nova sezona showa 'Gospodin Savršeni'. I dok pratitelji tvrde da je na videima ona prije nego je promijenila ime, Olivera sve demantira
Vidi originalni članak

Turbofolk pjevačica i natjecateljica nove sezone showa 'Gospodin Savršeni'Olivera Matijević (32) gradi svoju karijeru već godinama. Poznata je i po estetskim zahvatima, a obožavatelji su sad pronašli videa na YouTube-u koji su stari gotovo 10 godina. Na njima je pjevačica Ivana, za koju sumnjaju da je Olivera. Unatoč izrazitoj sličnosti, pjevačica je zanijekala promjenu imena i povezanost s videima.

- Mogu samo reći: što ljudi sve neće izmisliti i reći o meni?! Moje je ime Olivera Matijević i nemam nikakvo umjetničko ime osim svog imena! - rekla je Olivera za 24sata prije nekoliko dana kada smo je upitali je li promijenila ime. 

POGLEDAJTE VIDEO: Ivana susrela pjevača Dadu Polumentu

Osim videa na kojima se djevojka upoznaje s pjevačem Polumentom, postoje i videa pjevačice Ivana Lucić koja pjeva pjesmu Ace Lukasa (53) i Ivane Selakov (43), 'Daleko si', a u komentarima ispod videa hvalili su njezine pjevačke sposobnosti.

U videu pjevačica nastupa na gaži u uskoj crnoj haljini, a neodoljivo nalikuje na poznatu natjecateljicu showa. Osim stasom, nevjerojatno su slične i glasom. Olivera je i na ovaj upit odgovorila negirajući da je promijenila ime. 

Ipak, jedan slučaj ne možemo zanemariti. Pratiteljica je pohvalila Ivanino pjevanje, a odgovorila joj je Olivera. 

- Prelijepo pjevaš Ivana - napisala joj je jedna od pratiteljica, a korisnik pod imenom Olivera Matijević odgovorio je na komentar.

- Hvala puno! Još sam na fb, ali imam novi profil. Hvala ti puno, puno. Pozdrav - stoji u komentarima. 

Olivera negira da joj je pravo ime Ivana, no njezini obožavatelji misle da je ipak promijenila ime zbog novog imidža.

POGLEDAJTE VIDEO: Ivana pjeva 'Uđi slobodno'

Nedavno je bila na večeri s Hanom Rodić, a djevojke su se fotografirale na druženju i podijelile detalje na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 PITANJA S VODITELJICOM 'GOSPODINA SAVRŠENOG' - ANTONIJOM BLAĆE

Idi na 24sata

Komentari 55

  • plinkotres 05.04.2022.

    I Bog stvori kafansku pevaljku!!

  • 05.04.2022.

    Ne shvaćam kakva je to ona ljepotica pa po gradu ima puno ljepših cura od nje .....

  • EdgarAllanP 05.04.2022.

    zašto ona nije u showu Masked singer? mislim kad već ima svoju masku..

Komentiraj...
Vidi sve komentare