To je to što me zanima!

Opet gafovi u seriji: ‘A di je General bijo ‘91? U šopingu?!’

Najviše pozornosti u trećoj epizodi 'Generala' privukla je reklama trgovačkog lanca koji je u Hrvatsku došao 2001., a pojavljuje se u kadru dok se Gotovina vozi taksijem po Zagrebu...
Vidi originalni članak

Ni treća epizoda biografske ratne drame 'General', redatelja Antuna Vrdoljaka (88), nije prošla bez kritika razočaranih gledatelja. 

KONJI ILI DEVE U 'GENERALU'? Slavko Sobin je objasnio gaf u seriji kojem se gledatelji rugaju

U dotičnoj epizodi povratkom u domovinu Gotovina je svoje bogato vojničko i ratničko iskustvo iskoristio u osnivanju profesionalnih vojnih snaga. Na Sljemenu je organizirao obuku dragovoljaca pod geslom 'Više znoja, manje krvi'. Uskoro upoznaje generala Janka Bobetka s kojim ga povezuje prijateljstvo i poštovanje. Zajedno se suprotstavljaju velikosrpskom planu da se Hrvatska presiječe na dva dijela.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ante vodi manju diverzantsku jedinicu čiji je zadatak bio onemogućiti prodor tenkova i tako kupovati vrijeme dok se hrvatska vojska ne naoruža. U jednoj akciji Gotovina, kojeg je utjelovio Goran Višnjić (47), biva ranjen...

- Ovo je teško za prepričati, koji su to dijalozi. Čak se i taksi vozi u suprotnom smjeru. A tek kada eksplodiraju i betonski most i tenk od nekoliko tona, a vođa miran - jedan je od komentara gledatelja.

Ipak najviše pozornosti privukla je reklama trgovačkog lanca koji je u Hrvatsku došao 2001., a pojavljuje se u kadru dok se Gotovina vozi taksijem po Zagrebu.

Kao i ona mobilnog operatera koji je prisutan na tržištu od 1999. godine. 

- A di je General bijo '91? U Šopingu? Samo sam čekao da iskoči prolaznik s novim mobitelom ili se pojavi automobil novijeg datuma - našalio se jedan gledatelj. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 190

  • Rusulica 02.01.2020.

    Pa sta i ja sam kad sam bila statist bila obucena debelo,a snimala se proljetna reklama i nikom nista.

  • 25.12.2019.

    hehehe ja samo ćekam "najbolju" scenu u ovoj trash seriji onu sa šexom "locirati, indetificirati, uhiti i transferirati ali naravno da se to neće togodit jer je vrdoljak veliki rvat i domoljub

  • japanokinez 25.12.2019.

    Pouzdano znam da je jedini film ili serija koja se ikada pustila na našim prostorima, ja je neću nikada pogledati. 3,6 godina sam je gledao i krvario uživo tako da je ovo ako je i snimljeno trebalo puštati za barem još 30 godina. Iritantan režiser i još iritantnije glavna uloga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare