Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
190 komentara

Opet gafovi u seriji: ‘A di je General bijo ‘91? U šopingu?!’

Najviše pozornosti u trećoj epizodi 'Generala' privukla je reklama trgovačkog lanca koji je u Hrvatsku došao 2001., a pojavljuje se u kadru dok se Gotovina vozi taksijem po Zagrebu...

Foto: HRT
190 komentara

Ni treća epizoda biografske ratne drame 'General', redatelja Antuna Vrdoljaka (88), nije prošla bez kritika razočaranih gledatelja. 

KONJI ILI DEVE U 'GENERALU'? Slavko Sobin je objasnio gaf u seriji kojem se gledatelji rugaju

U dotičnoj epizodi povratkom u domovinu Gotovina je svoje bogato vojničko i ratničko iskustvo iskoristio u osnivanju profesionalnih vojnih snaga. Na Sljemenu je organizirao obuku dragovoljaca pod geslom 'Više znoja, manje krvi'. Uskoro upoznaje generala Janka Bobetka s kojim ga povezuje prijateljstvo i poštovanje. Zajedno se suprotstavljaju velikosrpskom planu da se Hrvatska presiječe na dva dijela.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ante vodi manju diverzantsku jedinicu čiji je zadatak bio onemogućiti prodor tenkova i tako kupovati vrijeme dok se hrvatska vojska ne naoruža. U jednoj akciji Gotovina, kojeg je utjelovio Goran Višnjić (47), biva ranjen...

Foto: HRT

- Ovo je teško za prepričati, koji su to dijalozi. Čak se i taksi vozi u suprotnom smjeru. A tek kada eksplodiraju i betonski most i tenk od nekoliko tona, a vođa miran - jedan je od komentara gledatelja.

Foto: HRT

Ipak najviše pozornosti privukla je reklama trgovačkog lanca koji je u Hrvatsku došao 2001., a pojavljuje se u kadru dok se Gotovina vozi taksijem po Zagrebu.

Foto: HRT

Kao i ona mobilnog operatera koji je prisutan na tržištu od 1999. godine. 

Foto: HRT

- A di je General bijo '91? U Šopingu? Samo sam čekao da iskoči prolaznik s novim mobitelom ili se pojavi automobil novijeg datuma - našalio se jedan gledatelj. 

U seriji uz Gorana Višnjića glume Nataša Janjić, Olga Pakalović, Iva Kraljević, Mustafa Nadarević, Goran Navojec, Borko Perić, Tarik Filipović, Boris Svrtan, Ivo Gregurević, Rene Bitorajac, Robert Budak.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Tema: FILM

Message